Horoscop săptămânal: 10 – 16 iunie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 10 - 16 iunie 2019

Energia lui Saturn pare că va aduce destul de multă dezorganizare în viața ta, situație cu care nu ești prea obișnuită. Este posibil să ai nevoie de noi repere emoționale pentru a te redresa. Atunci când vorbim de carieră însă, deții întru totul controlul. Având în vedere că ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți ca profesionist, nu ai cum să dai greș cu inițiativele pe care le ai.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 10 - 16 iunie 2019

Este posibil ca în zilele următoare să fii percepută ca fiind obositoare pentru partener. Ești într-o alergare continuă, nu duci lucrurile la final și te simți presată de unele aspecte fără noimă. În această săptămână ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se destramă. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, mai ales în acele contexte care necesită viteză de reacție.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 - 16 iunie 2019

Rutina zilnică te plictisește peste măsură și ai nevoie să faci lucruri care să îți mențină motivația între anumite limite pentru a nu te plafona. Modul în care te percep cei din jur este strict problema lor. Nu te mai preocupa de lucruri care nu te vizează! Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă de dezvoltare deoarece dedicarea ta este reală și constantă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 10 - 16 iunie 2019

În zilele care urmează apreciezi din plin energia pe care o resimți deoarece ai multe lucruri de rezolvat. În plan personal, deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite decizii luate recent, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 10 - 16 iunie 2019

Punctul tău de vedere este de multe ori susținut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru atunci când încerci să comunici cu cei din jur. Pe parcursul acestei săptămâni reușești să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine, chiar dacă familia îți reproșează mereu acest aspect.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 - 16 iunie 2019

Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. Chiar dacă maniera în care faci tu lucrurile nu este compatibilă cu ceea ce își doresc alții de la tine, asta nu înseamnă că trebuie să devii indiferentă în raport cu persoanele în cauză.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 10 - 16 iunie 2019

Trecutul romantic încă îşi menține ancorele în prezentul tău. Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți da voie să trăiești la un alt nivel, mai profund, propria realitate emoțională. Zilele acestei săptămâni sunt reprezentative pentru viitorul tău profesional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 - 16 iunie 2019

Viața ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită. Alegerile pe care le faci sunt reconfortante în raport cu propriul echilibru interior și te lași condusă doar de dorința de trăi totul la superlativ. Provocările de care ai parte la birou te ajută să îți perfecționezi abilitățile și mai pun câte o piatră solidă la temelia carierei tale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 - 16 iunie 2019

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi răbdătoare și perseverentă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 - 16 iunie 2019

Te consumi psihic pentru o serie de lucruri care nu te vizează direct, dar totuși care își lasă amprenta asupra confortului tău emoțional. Ești o fire mult prea sensibilă. De cele mai multe ori vei fi "pusă la zid" tocmai din cauza acestei incapacități de a fi mai degajată. Indiferent de modul în care decurg lucrurile în plan profesional, reușești să te faci apreciată de superiori.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 - 16 iunie 2019

În această săptămână alegi să te lași condusă doar de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere și să nu le mai analizezi acțiunile. Orice opinie personală poate declanșa conflicte.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 10 - 16 iunie 2019

"Fugi" mereu doar după lucruri autentice și nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. Chiar dacă de multe ori ai tendința de a renunța la propria persoană în pofida altora, știi că tot ceea ce faci are drept scop o stare de echilibru interior.
Articole astro