Horoscop săptămânal: 10 – 16 februarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 10 - 16 februarie 2020

Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singură. Atunci când te afli în impas, primești suport necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine. ”Recalibrarea” survine destul de rapid datorită susținerii de care ai parte.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 10 - 16 februarie 2020

Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și efectul pe care îl are această schimbare asupra dinamicii vieții tale. Parteneriatele profesionale pe care le ai presupun multă dedicare și prezență de spirit. Nu mai ignora semnalele pe care ți le transmite organismul!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 - 16 februarie 2020

Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult pe parcursul acestei săptămâni. Va fi nevoie de multă prezență de spirit și de flexibilitate pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. De fapt, tot ceea ce îți dorești cu adevărat este să pierzi controlul. Ai nevoie de eliberare și orice constrângere pe care vei reuși să o anulezi, chiar va aduce multă libertate la nivel psihic.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 10 - 16 februarie 2020

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele situațiilor tensionate pe care le trăiești constant. Prospectarea atentă și selectivă în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! Nu te complace!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 10 - 16 februarie 2020

Firea ta ”alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie. Pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri, trebuie să te lași condusă de propriile sentimente. În plan personal te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîncrederea în sine se adâncește cu fiecare zi care trece.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 - 16 februarie 2020

Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Atunci când te afli doar cu tine însuți, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 10 - 16 februarie 2020

Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte importantă a vieții tale, este important totuși să fii mai rezervată. Această săptămână va fi definitorie în ceea ce privește cariera. Colegii văd în tine un adevărat ajutor, mai ales în momentele de criză. Ziua de vineri aduce o veste bună pentru o persoană dragă ție.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 - 16 februarie 2020

Se pare ca în sfârșit începi o săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Cu toate astea, nu dispui de foarte multă energie și vitalitate. Vei lăsa ca lucrurile să curgă lin. Lucrurile la birou se complică destul de mult. Ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Astrele te îndeamnă să îți asculți instinctul. Spre sfârșitul săptămânii începi să te simți mai dornică de a face ceva, orice care să te scoată din rutină.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 - 16 februarie 2020

Se pare ca nu ai niciun plan stabilit pentru zilele ce vin și vei acționa spontan, indiferent de situația în care te vei afla. Chiar dacă prietenii aduc mereu optimism și energie în viața ta, în perioada următoare vei simți nevoia să fii singură. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 - 16 februarie 2020

În una din zilele acestei săptămâni, reușești să creezi haos în cadrul activității de la birou. Din punctul tău de vedere, este inexplicabil ceea ce se întâmplă. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic pasager.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 - 16 februarie 2020

Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente care îi vizează pe colegi, începi să îți simți amenințată poziția în echipă. Zilele acestei săptămâni sunt incerte pentru tine din mai multe puncte de vedere.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 10 - 16 februarie 2020

Familia este susținătorul tău cel dintâi. Chiar și în momentele rare de izbeliște, ea te-a ajutat să te repui pe picioare. Echilibrul emoțional pe care îl resimți în aceste zile este cheia împlinirii pe toate planurile. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai propus.
Articole astro