Horoscop săptămânal: 10-16 decembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 decembrie 2018

Nu ai să știi niciodată ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența totală, indiferent de ce sector al vieții este vorba. Aceasta este întrebarea în jurul căreia se vor scurge zilele următoare. Atunci când vine vorba de planul profesional, rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 decembrie 2018

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele ”retușuri”. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață caracterizat de adrenalină și emoții puternice. Pe alocuri, devii mult prea sensibilă în raport cu problemele altora și ajungi să interiorizezi orice dramă care are loc în jurul tău.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 decembrie 2018

Totul în viața ta este haos. Probleme financiare, nesiguranță afectivă, iluzii deșarte cu privire la unele schimbări radicale pe care ți le dorești, toate astea îți afectează enorm calitatea vieții. Este important totuși că în lucrurile mici de zi cu zi găsești fericirea în starea ei pură. În astfel de momente reușești să te calibrezi la propriul univers interior și să speri într-un viitor mai bun.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 decembrie 2018

La birou neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Ai nevoie de schimbări pozitive în viața ta pentru a-ți recupera vitalitatea.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 decembrie 2018

Din fericire pentru tine, ai în jur oameni fideli și de încredere pe care te poți baza în orice context. Cu toate astea, familia este cea care de multe ori pare că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îți trăiești viața. Indiferent de opiniile pe care le au cei dragi, le respecți, dar nu le iei ca atare deoarece nu crezi în etaloanele altora în raport cu propria viață.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 decembrie 2018

În această perioadă se pare că ai nevoie de mai multă atenție decât primești. Procesul acesta devine cu atât mai dificil cu cât direcția în care privești este greșită. Propriile nevoi sau visuri neîmplinite te fac să interpretezi în mod eronat intențiile celor din jur. Influențele astrale de la sfârșitul acestei săptămâni îți dau impresia că ești mult mai singură decât în realitate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 decembrie 2018

Ciclurile pe care le realizează Saturn în zilele următoare îți induc o stare de agitație care te ajută să îndeplinești cu succes toate obiectivele proiectate. De asemenea, în plan personal totul pare să se închege într-o manieră care te ajută să trăiești într-un mod palpabil împlinirea emoțională de care aveai nevoie. Lasă-te ghidată de vibrațiile astrologice!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 decembrie 2018

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 decembrie 2018

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. În viața ta sunt destul de multe persoane care au influență negativă asupra motivației tale și eșecurile de care ai parte sunt dovada vie a acestui lucru.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 decembrie 2018

Responsabilitatea pe care o proiectai întotdeauna asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Odată ce acest lucru va deveni un pattern, o să reușești să faci alegeri înțelepte și benefice pentru tine, dar și pentru cei la care ții.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 decembrie 2018

În zilele care urmează, Jupiter se pare că își ”revarsă” toată energia asupra zodiei tale. Tot ceea ce vei resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Goana după cadouri pentru cei dragi te agită și mai mult deoarece nu te consideri o fire creativă, iar atunci când vine vorba de astfel de activități, o dai în bară.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 decembrie 2018

Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi inspirația. În ceea ce te privește, viața este o ”cutie” plină de provocări. Apropierea sărbătorilor de iarnă te face să fii mai indulgentă chiar și cu acele persoane care ți-au greșit în mod voit.
Articole astro