Horoscop săptămânal: 10-16 august 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 august 2020

Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci pentru ca gestul tău să nu fie interpretat ca fiind intrusiv. Visezi cu ochii deschiși la diverse situații, dar nu ești suficient de motivată pentru a acționa. Este posibil să ai nevoie de mult mai multe pentru a putea ieși din propria bulă. Timpul nu stă în loc. Regrete cu siguranță se află la orice pas.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 august 2020

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Lumea din jur pare să fie o "audiență" potrivită pentru toate mesajele pe care trebuie să le transmiți.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 august 2020

Nesiguranța de sine presupune și o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Odată ce îți vei da seama care este adevăratul curs al lucrurilor, știi că ești capabilă să aduci schimbări importante în tot ceea ce este în jurul tău.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 august 2020

Fără să îți dai seama de acest lucru, te lași cucerită de vorbe goale. Chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate, rămâi în anumite relații doar din cauza fricii de a renunța. Este bizar că tocmai tu acționezi în această manieră. Niciodată nu ai ales această cale de mijloc.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 august 2020

Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurată la birou te face să te "anulezi". Cu siguranță nu asta îți dorești pentru tine. Atât de multe planuri, atât de multe dorințe de îndeplinit și atât de puține resurse emoționale... Din păcate, acesta este gândul care te va urmări îndeaproape pe parcursul întregii săptămâni.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 august 2020

Practica pe care ți-ai impus-o de ceva timp în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi și să îți recapeți o parte din vitalitatea care te-a caracterizat dintotdeauna. Având în vedere fluctuațiile la nivel energetic care au loc în cadrul echipei din care faci parte la birou, este foarte important să îți menții intactă motivația.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 august 2020

Planurile personal și profesional se intercalează destul de mult, iar energia negativă, care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte. Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajuta să elimini o bună parte din premisele acestei situații pe care o trăiești. Încearcă să faci și lucruri care îți dau sens.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 august 2020

Firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur. Schimbul de replici pe care îl vei avea în mai multe contexte va susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci. De multe ori, gestul tău poate să fie interpretat ca fiind un comportament intrusiv. Intensificarea transferului energetic dintre mai multe planete se va materializa printr-o stare de confuzie.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 august 2020

Atunci când vine vorba de relațiile care au un impact emoțional pentru tine, expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis. Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. Este posibil să anulezi o parte din planurile stabilite. Simți nesiguranță în raport cu anumite alegeri.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 august 2020

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Mândria propriei personalități de multe ori nu te lasă să îți expui vulnerabilitățile. Sfârșitul acestei săptămâni te va găsi într-o dispoziție intrigată și ușor dezamăgită de anumite lucruri.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 august 2020

Din cauza agitației pe care o trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 august 2020

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul săptămânii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, nu te mai lași absorbită de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia este centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.
Articole astro