Horoscop săptămânal: 1-7 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 octombrie 2018

Tot ceea ce se întâmplă te are pe tine ca şi personaj central. Viaţa ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ. Provocările de care ai parte la birou te ajută să îți perfecționezi abilitățile și mai pun câte o piatră solidă la temelia carierei tale. Îngrijește-te mereu de acest lucru!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 octombrie 2018

Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află mereu printre priorităţile tale, deşi petreceţi mult prea puţin timp împreună. Din partea lui ai mereu susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. Pentru tine asta înseamnă fericirea în doi!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 octombrie 2018

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți focusezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități, pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula, te fac să uiți de propriile nevoie. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi răbdătoare și perseverentă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 octombrie 2018

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Orice opinie personală poate declanșa conflicte.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 octombrie 2018

Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanţa pe care o plănuieşti. Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepţi destul de mult atenţia către trecut. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra sufletului tău.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 octombrie 2018

Uneori încerci destul de agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Împlinirea pe care o trăiești în plan personal te ajută întotdeauna să faci față provocărilor de zi cu zi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 octombrie 2018

Pe parcursul acestei săptămâni este important modul în care vei acționa pentru ca lucrurile pe care ți le dorești să devină realitate. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Colegii de la birou îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru derularea anumitor proiecte importante.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 octombrie 2018

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu task-uri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru. Mai mult decât atât, ai senzația că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți oferă de fapt împlinirea de care ai nevoie. Într-adevăr, o schimbare este binevenită în viața ta.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 octombrie 2018

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 octombrie 2018

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză nu îți va permite să faci asta în zilele următoare. Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 octombrie 2018

Lucrurile decurg surprinzător de bine pentru tine. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. În zilele de weekend astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale și profesionale. Ai multe visuri de îndeplinit.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 octombrie 2018

În această săptămână ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Inconștient, alegi să îți concentrezi atenția pe carieră pentru a minimaliza modul în care problemele personale te afectează emoțional. Este cea mai la îndemână posibilitate de a ”scăpa”. Cu toate astea, știi că un astfel de comportament nu este benefic pe termen lung.
Articole astro