Horoscop săptămânal: 1-7 iunie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 iunie 2020

Nu faci lucruri pentru sine pentru că îți lipsește cu desăvârșire timpul. Modul în care alegi să te raportezi la experiențele nefericite de care ai parte te ajută mult în menținerea lucidității psihice. Pentru această nouă săptămână, Venus îți induce o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 iunie 2020

Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care se așteaptă. În următoarele zile te lași dusă de val, acționezi impulsiv și ai senzația că te afli într-un circuit închis al emoțiilor negative. Spre mijlocul săptămânii vei avea ocazia să faci schimbarea pe care ți-o dorești la nivel profesional.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 iunie 2020

Schimbarea anumitor tabieturi te poate ajuta să îți recapeți destul de repede vitalitatea. Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări emoționale care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 iunie 2020

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate. Chiar dacă zilele acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate, reușitele de care vei avea parte îți vor induce vitalitatea de care ai nevoie. Cu siguranță nu îți lipsește energia psihică.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 iunie 2020

Din partea lui Jupiter primești destul de multă energie şi exuberanță pe parcursul acestei săptămâni. O idee pe care ai avut-o anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă forma la care visai. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal în acest sens, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit. Desigur, pe acest drum partenerul de viață a fost și va fi mereu alături de tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 iunie 2020

Chiar dacă sună total ieșit din comun sau nu te caracterizează, ai putea începe săptămâna prin a "sparge" întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc, nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță emoțională.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 iunie 2020

A te simți total pierdută din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Opțiunile pe care le ai în raport cu anumite aspecte nu sunt ceea ce ai tu nevoie. Indiferent de consecințele amânării anumitor lucruri, alegi să ai răbdare. Îți dorești ca totul să se așeze de la sine pentru a minimaliza cât poți de mult posibilitatea unei dezamăgiri.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 iunie 2020

Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekend-ul nu poate fi petrecut altfel decât în familie.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 iunie 2020

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii săptămâni, mai ales în acele zile când confuzia pare sa îți invadeze simțurile. Explorezi mai mult viața ta interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 iunie 2020

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Chiar dacă nu înțelegi acest comportament, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Cariera îți oferă din nou șansa de a ieși din zona de confort, în sens pozitiv. Remarcă-te!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 iunie 2020

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Încă te simți "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 iunie 2020

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă. Ești conștientă mereu de implicațiile alegerilor pe care le faci. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare, iar acest fapt te scoate din zona de confort.
Articole astro