Horoscop săptămânal: 1-7 ianuarie 2024

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 ianuarie 2024

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată la începutul acesta de an. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul care se întrevede este promițător din acest punct de vedere. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 ianuarie 2024

An nou, rezoluții noi. Cumva este de la sine înțeles acest proces. Se pare că natura umană face asta din instinct. Tu însă nu îți dorești asta. Încerci să te concentrezi pe prezent. Nu ai nevoie de planuri pentru a reuși să faci lucrurile pe care ți le dorești. Crezi mai mult în imprevizibilitate și în lucruri făcute spontan.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 ianuarie 2024

Nu știi exact unde vei ajunge având în vedere proiectele la care lucrezi în prezent, dar te bucuri de drumurile pe care ai pășit. Recunoștința pe care o resimți este cea care te ghidează. Natura ta schimbătoare este posibil să fie înțeleasă greșit de anumite persoane. Cu toate astea, este de preferat să nu te mai justifici.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 ianuarie 2024

"Amestecul" de emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luarea unor decizii. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 ianuarie 2024

Datorită lui Jupiter, planeta norocului, zodia ta se află într-o fază extraordinar de expansivă și plină de bucurie a vieții. Este de preferat să trăiești lucrurile așa cum vin. Chiar dacă alegerile tale nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune, știi bine că ele sunt dictate de ceea ce simți. A reuși să te lași ghidată de propriile emoții este un privilegiu.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 ianuarie 2024

Noul an începe într-un ritm lent pentru tine. Alegi să nu forțezi nimic din ceea ce trăiești. Deși poate fi tentant să fii prinsă în drama din jurul tău, cel mai bine este să rămâi calmă și să lași situația să se rezolve de la sine. Alegerile în materie de carieră vor fi cele care te vor intriga cel mai mult. Urmează-ți intuiția!

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 ianuarie 2024

Începutul acesta de an va fi unul greoi pentru tine din punct de vedere energetic. Zilele foarte agitate își vor face resimțit impactul. Deși ai nevoie de multă odihnă, planurile pe care le ai stabilite te împiedică să faci asta. Profită de momentele petrecute cu prietenii și cu cei dragi! Sunt doza ta de echilibru!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 ianuarie 2024

Pe parcursul acestei săptămâni te vei provoca din ce în ce mai des să ieși din zona de confort. Este reconfortant să îți descoperi noi limite. Noul an te aduce mai aproape de visurile pe care le ai pentru sectorul profesional. Vei putea să faci alegeri înțelepte și asumate și asta se va vedea în parcursul tău.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 ianuarie 2024

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Perioada aceasta a sărbătorilor este despre conexiune. Aceasta este esențială pentru starea noastră de bine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 ianuarie 2024

Îți anulezi nevoile și trăirile doar pentru a rămâne în concordanță cu cei din jur. Finele acesta de an a fost anevoios din punct de vedere emoțional. Nu ai reușit să faci lucrurile așa cum ți-ai dorit și de aici te-ai propulsat într-o profundă stare de dezamăgire. Cum ar fi să încerci să ai mai multă încredere în sine?

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 ianuarie 2024

Modul în care se raportează cei din jur la reușitele tale nu ar trebui să fie ceva care să îți definească alegerile. Cu toate astea, nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât lipsa de susținere. Ai nevoie de prea multă validare pentru a fi bine cu tine. La început de nou an, poate este momentul să îți îndrepți atenția către sine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 ianuarie 2024

Oricât de pasionată ești de ceea ce faci în plan profesional, trebuie să știi cum să echilibrezi balanța pentru ca focusarea ta pe acest sector al vieții să nu îți afecteze bunăstarea. Relațiile de familie sunt importante, da. Cu toate astea, este important să nu îi prioritizăm pe ceilalți doar pentru menține o anumită stare de armonie.
Articole astro