Horoscop săptămânal: 1 – 7 aprilie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1 - 7 aprilie 2019

Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Marte. Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1 - 7 aprilie 2019

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 - 7 aprilie 2019

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te concentrezi pe propria "vindecare" și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1 - 7 aprilie 2019

Săptămâna aceasta este potrivită pentru visuri mărețe și pentru a face imposibilul să devină posibil. Dacă te gândești să te concentrezi mai mult pe carieră, trebuie să o faci astfel încât relația personală să nu fie afectată. Nu ești adepta scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai. În anumite zile este posibil să fii încercată de o stare de tensiune interioară, dar nu vei da curs acestei trăiri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1 - 7 aprilie 2019

Pentru următoarea perioadă îți este rezervată o tranziție destul de intensă. Îți creionezi noi obiective profesionale, renunți la prietenii sau oameni care nu te mai inspiră, te concentezi pe propriile nevoi. Semnalele pe care le primești din partea celor din jur sunt ușor de descifrat atât timp cât rămâi conectată la ceea ce se întâmplă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 - 7 aprilie 2019

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Lipsa de comunicare dintre tine și cei cu care lucrezi poate duce la o serie de frustrări profesionale.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1 - 7 aprilie 2019

Deși în zodia ta Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 - 7 aprilie 2019

Astrele par că își "revarsă" toată energia asupra zodiei tale. Tot ceea ce resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Nici măcar nu știi care este sursa agitației care te înconjoară. Cu toate astea, o să reușești să duci la îndeplinire toate planurile pe care le ai stabilite.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 - 7 aprilie 2019

Pentru această săptămână ai lucruri esențiale de rezolvat în ceea ce privește cariera. Cea mai mare parte a timpului o vei petrece la birou. Începând cu ziua de miercuri este posibil să te simți atrasă de ideea de a aduce o schimbare în viața ta. În primă fază este important să identifici ce anume simți că nu ți se mai potrivește, iar apoi să lași intuiția să te ghideze.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 - 7 aprilie 2019

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să "afișezi" cea mai bună variantă a personalității tale. Este important ca cei din jur să te perceapă ca fiind un partener de afaceri promițător.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 - 7 aprilie 2019

Venus va pulsa destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede. Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1 - 7 aprilie 2019

În zilele următoare vei simți că îți recapeți vitalitatea. Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți!
Articole astro