(P) Salvestrol si Salvestrol Platinum, soluția unei vieți sănătoase

Sănătatea este lucrul cel mai de preț al oamenilor. Dacă nu avem sănătate putem să spunem că nu avem nimic. Sănătatea este cea care ne dă posibilitatea de a bucura de tot ce este mai frumos în viață. Din păcate însă, uneori sănătatea ne joacă feste. Atunci când ne așteptăm mai puțin, sănătatea ne este brusc afectată de afecțiuni necruțătoare precum este cancerul.

(P) Salvestrol si Salvestrol Platinum, soluția unei vieți sănătoase

Este cumplit să te trezești deodată că dintr-o persoană care se bucura de sănătate, ai ajuns să cauți soluții pentru a scăpa de această boală cumplită.

Pentru a veni în sprijinul celor care se preocupă pentru sănătatea lor dar și a celor care își doresc să găsească un adjuvant în tratarea unei astfel de boli, cercetătorii au creat o gamă de produse 100% naturale numită Salvestrol din care face parte și Salvestrol Platinum 2000. Acest produs este un citostatic natural, cu rol în prevenirea cancerului. El poate fi luat ca supliment alimentar pentru orice tip de cancer.

Din componența acestui citostatic natural fac parte plante și fructe cultivate organic, în urma cercetărilor științifice pe care doi profesori britanici le-au realizat. Îmbucurător este faptul că acest suplimentar alimentar organic poate fi folosit în etapa curativă de tratament.

Salvestrol Platinum 2000 conține extract de afin, de mure, de portocală amară, de struguri și excipienți din făină de orez. Toate fructele care au fost folosite la realizarea acestui produs revoluționar sunt 100% Bio, nefiind modificate organic.

Datorită faptului că este un produs din plante, Salvestrol Platinum nu poate fi folosit doar de persoanele bolnave de cancer, ci și de persoanele care vor ca organismul lor să funcționeze cât mai bine posibil. Luând un astfel de produs asigurăm organismului necesarul de salvestroli de care acesta are nevoie pentru a funcționa în cele mai bune condiții.

Calitatea vieții este extrem de importantă pentru o bună funcționare a organismului. Trăim însă într-o lume extrem de agitată, timpul parcă nu ne mai ajunge, mâncăm pe fugă și doar ceea ce apucăm. Dieta noastră este extrem de săracă în minerale, vitamine, fitonutrienți etc. Astfel, organismul nostru suferă.

Din acest motiv, cercetătorii au creat un produs revoluționar, pentru a oferi organismului 2000 de puncte de salvestroli.

Salvestrolii sunt compuși din hrana pe care enzima CYP1B1 îi supune procesului de metabolizare cu scopul de a-i transforma în metaboliți care au proprietăți anticancerigene. Aceștia opresc creșterea tumorii prin uciderea celulelor canceroase.

Suplimentul alimentar pe care cercetătorii britanici l-au creat, are o concentrație mare de salvestroli, pentru a ajuta organismul să lupte contra celulelor bolnave.

Salvestrolii din Salvestrol Platinum 2000 sunt substanțe produse de plante, cu scopul de a se apăra controla agenților patogeni, ciupercilor, insectelor, virușilor. Salvestrolii ajută organismul în prevenirea cancerului, dar și în lupta contra sa atunci când boala este deja instalată.

Din păcate, organismul uman nu produce salvestroli, din acest motiv trebuie să luăm acești fitonutrienți din alimentație și suplimentele alimentare precum Salvestrol Platinum 2000.

Studiile arată că enzima CYP1B1, care este marker tumoral universal, este prezentă în fiecare celulă tumorală, dar nu și în celula sănătoasă. Această enzimă are capacitatea de a depista cancerul înainte ca simptomele să apară. Fiindcă este prezentă doar în celulele bolnave, le distruge pe acestea și le protejează pe cele sănătoase.

Salvestrolii sunt transformați de către această enzimă în substanțe toxice, omorând programat celule canceroase, această moarte fiind numită apoptoză.

Pentru a proteja organismul în mod corespunzător contra cancerului și pentru a ameliora această boală necruțătoare, trebuie să-i oferim un aport optim de salvestroli, dar și biotină, vitamina C, seleniu, seleniu, niacină și activitate fizică.

Salvestrol Platinum 2000 contribuie la creșterea eficienței tratamentelor homeopate și poate fi administrat și în timpul chimioterapiei și radioterapiei, trebuie însă luat a doua zi după aceste terapii. Salvestrolii ne ajută în lupta contra celulelor canceroase și a formării tumorilor.

În urma studiilor realizate de cercetătorii britanici au fost descoperiți peste douăzeci de fitonutrienți (flavonoizi, stilbenoizi, stilbene, acizi carboxilici). Acești fitonutrienți îi găsim în fructe, plante și legume și contribuie la distrugerea celulelor canceroase după ce sunt activate de către enzima CYP1BI. Toți acești fitonutrienți fac parte din grupul salvestroli, care, după cum arată studiile, omoară celulele tumorale.

Toate fructele care au fost folosite la fabricarea acestui produs atât de benefic pentru sănătatea organismului, au o concentrație mare de salvestroli și au capacitatea de a lupta contra cancerului.

Pentru a intra în posesia lui trebuie intrat pe salvestrolplatinum.bioo.ro.

Recomandari
Mai multe din health & diet