(P) Lipoliza injectabilă PBSERUM Medical – Soluția rapidă și non-chirurgicală pentru bărbia dublă (gușă)

(P) Lipoliza injectabilă PBSERUM Medical – Soluția rapidă și non-chirurgicală pentru bărbia dublă (gușă)

Mulți pacienți, în special pacientele din ultimii 2-3 ani, și-au exprimat îngrijorarea și preocuparea pentru gușă sau excesul de grăsime de sub bărbie.

De cele mai multe ori, asociem excesul de grăsime cu creșterea în greutate sau chiar obezitatea. În realitate, nu există o legătură obligatorie. Bărbia dublă sau gușa poate fi prezentă și la persoanele nonpoderale sau care fac sport. Apariția sa este determinată de mai mulți factori existențiali, printre care și vârsta.

Am stat de vorbă cu Dr. Gabriel Mazilu – Medic Specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică în cadrul Arcadia – Spitale și Centre Medicale și am aflat mai multe despre soluțiile momentului, non-invazive și non-chirurgicale, pentru tratarea bărbiei duble – direct din experiența sa, de la cabinet.

Această grăsime în exces, prin localizarea sa, poate distrage atenția de la alte trăsături armonioase ale feței și de multe ori adaugă câțiva ani în plus pacientului. Nu mai vorbim de complexele pe care le atrage.

Din fericire, pacienții au la dispoziție un tratament eficient pentru această problemă. Înainte, unica soluție era liposucția zonei respective, însă astăzi există o variantă mai simplu de administrat și mult mai bine suportată de către pacient. Este vorba de soluțiile speciale injectabile ce dizolvă grăsimea de sub bărbie. Lipoliza injectabilă de la Pbserum Medical este cel mai eficient tratament pe care eu îl administrez cu succes. Acest tratament folosește biotehnologia cu scopul de a crea enzime recombinate ce își păstrează 100% din proprietăți, cu risc alergen scăzut și cu eficiență dovedită clinic.

 

Această procedură estetică se efectuează numai în cadrul unui cabinet medical, autorizat și numai de către un medic avizat, cu licență de profesare. Condițiile de asepsie și antisepsie trebuie îndeplinite, ca pentru orice procedură invazivă.

Înainte de injectarea soluției Pbserum Medical, pacientul/pacienta se pregătește în următorul mod:

  • Se dezinfectează pielea de la nivelul gușei
  • Se aplică o cremă anestezică locală, care se lasă aproximativ 15 minute pentru a acționa
  • Se realizează o hartă a punctelor ce urmează a fi injectate
  • Se dezinfectează din nou
  • Se începe procedura de injectare a soluției adipolitice, la distanță de maximum 1 cm și profunzime medie, în stratul grăsos.

După procedură, se efectuează un masaj ușor al regiunii și pacientul poate pleca.

Imediat după procedură sau în cursul zilei în care a avut loc procedura, apare un edem (mărire de volum) pe zonele injectate, pe alocuri dureros, după caz, însă acesta este un efect temporar. 

Acest tratament, care dizolvă grăsimea definitiv, se poate folosi și pentru alte zone de la nivelul corpului: grăsimea din jurul abdomenului, coapselor, feselor, brațelor sau genunchilor.

Bineînțeles, nu orice pacient/pacientă se poate califica pentru acest tratament cu lipoliza injectabilă Pbserum Medical. Trebuie efectuată întâi o consultație pentru a stabilli dacă pacientul este un candidat potrivit. Acest tratament este eficient în cazul bărbiilor duble de dimensiuni mici și medii. Ca în cazul oricărui tratament injectabil, rezultatele sunt limitate de starea locală. 

În general, este nevoie de mai multe ședințe, în funcție de grosimea stratului de grăsime, făcute la un interval de aproximativ 3 săptămâni. Am observat rezultate foarte bune după un protocol de 3 ședințe cu Pbserum Medical, însă au fost și cazuri în care rezultatele au apărut chiar de la prima ședință sau după doar două ședințe de tratament. 

Sunt foarte importante vizitele de control pentru a putea observa evoluția. În momentul în care am ajuns la rezultatul dorit, pacienta se bucură nu doar de lipsa bărbiei duble, ci și de un contur mandibular evidențiat, un profil mai bine definit și o întreagă fizionomie mult mai armonioasă și corespunzătoare pentru vârsta sa.

De reținut că, în cazul acestei proceduri cu lipoliza Pbserum Medical, nu există complicații. Este un tratament foarte bine tolerat de pacienți, nu necesită spitalizare, iar reintegrarea socio-profesională are loc în aceeași zi.

Acest tratament este o modalitate foarte bună și eficientă de a scăpa de o intervenție chirurgicală, care este cu mult mai costisitoare și necesită o vindecare de lungă durată.

Acest articol face parte din campania Pbserum Medical – 'De Vorbă cu Medicul Specialist' – care promovează o comunicare transparentă către pacient, argumentată de experiența și rezultatele medicilor din România. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet