Lucruri din rutina zilnica care ard calorii in secret

Stiai ca joaca cu copii timp de o ora sau tunsul gazonului timp de 30 de minute te va ajuta sa arzi pana la 500 de calorii?

Lucruri din rutina zilnica care ard calorii in secret

Joaca alaturi de copii – 231 de calorii / ora

Copiii sunt o sursa nesecata de energie si petrecand o ora cu ei te va ajuta sa arzi peste 200 de calorii – deci doar imagineaza-ti cum ar fi sa faci asta toata ziua!

Pentru a arde mai multe calorii: Alege jocuri care cer multa energie si activitati care va solicita fizic si, cu putin noroc, ii vei obosi si pe ei putin!

Gradinaritul – 300 de calorii / ora

O gradina minunata nu este singurul beneficiu pe care il vei avea dupa o zi de munca – vei reusi sa scapi si de multe calorii.

Pentru a arde mai multe calorii: Fa cateva fandari si genoflexiuni atunci cand lucrezi la plantele mici.

Dansul – 260 de calorii / ora

Cine nu iubeste dansul? O ora de dans pe zi este un mod amuzant pentru a pierde cateva calorii si astfel nu va trebui nici sa pleci de acasa. Gaseste un post tv cu muzica si danseaza!

Pentru a arde mai multe calorii: Inspirate din Zumba si adauga cateva exercitii in „repertoriul” tau.

Zugravitul – 383 de calorii / ora

Nu trebuie sa faci asta in fiecare saptamana, dar atunci cand este necesar sa dai un pic de culoare casei tale asigura-te ca iti amintesti si de acest aspect.

Sex – 50-100 de calorii / ora

Chiar avem nevoie de inca un alt motiv pentru a ne petrece timpul alaturi de persoana iubita? Incearca diferite pozitii pentru a-ti pune muschii la treaba.

Text: Mihaela Iancovici
Foto: from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din health & diet