Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat pozitiv cu Covid-19

Cunoscutul jurnalist Marius Tucă, moderator al show-lui de pe „Aleph News”, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat pozitiv cu Covid-19

Informația conform căreia jurnalistul Marius Tucă a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19 a fost transmisă joi seara chiar de site-ul alephnews.ro, cu precizarea că jurnalistul nu prezintă simptomele specifice bolii. Jurnalistul Marius Tucă a confirmat și pentru ELLE faptul că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Potrivit alephnews.ro, Marius Tucă se află internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră și nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configuratii anormale. Nivelul saturatiei oxigenului în sânge este de 97%.

Într-o discuție telefonică cu Adrian Sârbu Marius Tucă a spus : „Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”.

Jurnalistul este în prezent moderator al show-ului Marius Tucă Show de pe Aleph News, noul post TV lansat de Adrian Sârbu. În ultimele două săptămâni, în cadrul acestui show, Marius Tucă i-a avut invitați pe regizorul Cristi Puiu (care recent la festivalul TIFF a protestat în cadrul unei proiecții în privința regulilor restrictive impuse de organizatori), artista Lidia Buble, medicul Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, dar și pe Adrian Sârbu.

Citește și:
Ce TREBUIE să știi despre noile proceduri pentru pacienții cu Covid-19

Sursa Foto: Facebook/Marius Tuca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet