Luna Sângerie, cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol, te poate afecta mai mult decât bănuiești

Luna sângerie e foarte aproape de noi, mai exact în această vineri, pe 27 iulie, vom putea asista la cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol.

Luna Sângerie, cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol, te poate afecta mai mult decât bănuiești

În caz că nu ați citit știrile, Luna va răsări la apusul Soarelui, dar în partea opusă de cer, având nuanțe de portocoliu, roșu și cărămiziu datorită faptului că lumina Soarelui este blocată de umbra Pământului, acest fenomen fiind cunoscut sub numele de Luna Sângerie.

Așa cum și o Lună plină obișnuită îți afectează activitatea, o eclipsă totală de Lună îți va atrage atenția asupra emoțiilor, relațiilor intime și familiei. Cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol va avea o influență incredibil de puternică asupra vieții tale personale și sănătății tale.

Marte s-ar putea întoarce cu ușurință la acțiuni nesăbuite din cauza unui aspect aspru din partea lui Uranus. O influență mai delicată din partea lui Saturn poate face lucrurile să se mai liniștească. Cu toate acestea, aceleași stele pot provoca, de asemenea, agresiuni și probleme emoționale.

Conjuncția Lună – Marte este cea mai puternică influență asupra eclipsei lunare și chiar te poate face să te simți mai puternică, sexy și curajoasă. Instinctul rapid și spiritul de luptă pot fi folosite pentru a-ți apăra casa și familia.

Însă, poate fi dificil să-ți controlezi emoțiile. Dacă începi să te simți iritată, nerăbdătoare, autoritată sau rea, poate fi un semn că ar trebui să te retragi și să încerci să te relaxezi. E posibil să îți pierzi răbdarea sau să reacționezi în mod irațional dacă rămâi în acea stare agitată. Dacă tot nu reușești să te calmezi, atunci încearcă să-ți îndrepți energia către ceva sau cineva de care chiar îți pasă.

Iată ce efecte poate avea Luna Sângerie asupra corpului, dar și psihicului tău:

Pot ieși la suprafață emoții profunde

Toate emoțiile, gândurile și sentimentele vor fi scoase la iveală pe parcursul eclipsei de Lună. O lună sângerie' întotdeauna va scoate la suprafață emoții care au stat ascunse multă vreme.

Adevărul nu este de fiecare dată cel mai frumos, iar de cele mai multe ori găsim diferite metode prin care îl ascundem sau să îl ignorăm. Din păcate, adevărul apare întotdeauna. Ar trebui să te pregătești pentru puțină dramă în viața ta pentru că haosul datorat unor schimbări îi vor face pe toți să se simtă mai instabili, sensibili și emoționali față de cum sunt în mod obișnuit.

Frică și anxietate

Dacă nu ești atentă sau ignori semnalele pe care ți le dă Luna Sângerie, sunt șanse destul de mari să se schimbe multe lucruri în viața ta, fără ca tu să îți dai seama. Eclipsa totală de Lună va pune capăt unor lucruri importante din viața ta.

Lucrurile precum trecerea printr-o despărțire, mutarea într-un alt oraș, concedierea de la locul de muncă sau o schimbare majoră a credințelor sunt cunoscute pentru faptul că se întamplă pe parcursul unei eclipse de Lună. Fie că ești pregătită pentru aceste transformări sau nu, sunt șanse să te simți neliniștită în legătură cu incertitudinea pe care o au aceste evenimente. Cu toate acestea, eclipsa totală de Lună doar accelerează anumite lucruri spre rezultatul final.

Te simți obosită

Cu atâta dramă care are loc în viața ta, este puțin probabil să găsești și ocazia în care să te odihnești. Mintea ta se poate gândi la foarte multe lucruri, iar astfel te poți simți obosită. De asemenea, poți fi asaltată din direcții destul de ciudate, presată de anumite limite și desigur nesigură de sentimentele care te copleșesc. Dacă simți că nimic nu seamănă cu lucrurile pe care le aveai sau știai înainte, este doar pentru că unele lucruri trebuiau puse în ordine pentru tine.

Impact asupra femeilor însărcinate

Există numeroase mituri și superstiții legate de ce trebuie să facă și ce să evite femeile însărcinate atunci când vine vorba de Luna Sângerie. Unul dintre ele ar fi faptul că ar trebui să rămână în casă, la adăpost. Argumentul prezentat de specialiști poate fi acela că tragerea gravitațională a Lunii va fi cea mai puternică în timpul unei eclipse de Lună și, prin urmare, femeile gravide ar trebui să ia măsuri de precauție prin a nu ieși în aer liber sau să aibă parte de odihnă adecvată. O eclipsă totală de Lună poate provoca unele modificări hormonale în organism, care se pot manifesta prin faptul că o persoană se simte agitată, anxioasă, obosită sau emoțională. Dar o femeie este cel mai bun judecător pentru ceea ce este bun pentru ea și ce nu este.

Citește și:
Cele 3 zodii care vor fi cele mai afectate de eclipsa totală de Lună din iulie

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet