Dr. OZ ne prezintă dieta anului 2019 – și este mai simplă decât îți imaginezi!

Dr. OZ deține secretul pierderii în greutate anul acesta.

Dr. OZ ne prezintă dieta anului 2019 – și este mai simplă decât îți imaginezi!

„Nu mânca nimic până nu vezi răsăritul Soarelui dimineața și oprește-te din a mai mânca după ce acesta a apus. Este un fel de post, dar îți oferă o libertate mai mare”, le-a spus Dr. OZ celor de la Page Six.

Dr. OZ a continuat susținând că acest program, în care îți este permis să mănânci doar opt ore pe zi, este „cea mai mare idee despre diete pe care a auzit-o de foarte multă vreme”, explicând că „ritmul circadian” sau „ceasul de 24 de ore guvernează ceea ce se întâmplă în corpul nostru, inclusiv modul în care procesăm mâncarea.”

Cât timp soarele este sus pe cer, OZ ne îndeamnă să consumăm orice alimente dorim, cu excepția carbohidraților simpli. Chiar dacă este destul de dificil, mai ales în primele luni ale anului, când soarele apune mai devreme, acesta spune că dieta non-dietă funcționează. „Atât dovezile obținute de la animale, cât și cele obținute de la oameni arată că metoda este eficientă pentru a pierde în greutate. Dieta non-dietă te va face să te simți mai bine anul acesta”, a adăugat doctorul.

Citește și:
9 sfaturi utile pentru a face sport iarna

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet