Cele mai importante tendințe în sănătate și nutriție în 2019

Așa cum probabil ai observat, în fiecare an apare o nouă dietă sau o nouă metodă care îți promite să slăbești sănătos în cel mai scurt timp. Pentru că noul an se apropie, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante tendințe în sănătate și nutriție în 2019.

Cele mai importante tendințe în sănătate și nutriție în 2019

În ultimii ani oamenii au devenit mai interesați de sănătate, de diete și nutriție, iar asta o arată și topurile de căutare. Un lucru foarte interesant, pe care probabil l-ai observat și tu, este că mereu apare ceva nou: detoxifiere prin sucuri, diferite tipuri de yoga și așa mai departe. Pentru că sigur vrei să fii la curent cu se va întâmpla în noul an, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante tendințe în sănătate și nutriție în 2019.

1. Terapiile cu cristale

Știm deja că Miranda Kerr deține cristale și le folosește în rutina de frumusețe, însă se pare că exemplul ei este preluat de femei din întreaga lume, deoarece au apărut numeroase terapii, care teoretic sunt benefice și organismului. În 2019 deblocarea energiilor cu ajutorul cristalelor și terapii precum reiki vor fi foarte populare, ele având ca scop și crearea unui echilibru al organismului. Chiar dacă ești sceptică, poți încerca o astfel de terapie, s-ar putea să fii uimită de rezultate.

2. Dieta keto – vegan

Dieta ketogenică a fost foarte populară în 2018, existând și acum dezbateri dacă este cu adevărat benefică sau nu. Noul an vine cu o schimbare perfectă pentru vegani, deoarece această dietă are și o variantă vegană. Va rămâne același regim în care poți mânca alimente bogate în grăsimi, dar puțini carbohidrați, însă această versiune elimină brânzeturile și carnea în favoarea alimentelor care provin exlusiv din plante.

3. Aparatele de vâslit

Da, poate ți se pare amuzant, însă aparatele de vâslit sunt foarte populare încă de pe acum. În 2019 sigur vor fi considerate noile ore de spining (despre care probabil încă mai auzi vorbindu-se). Partea bună este că acest aparat îți pune în funcțiune tot corpul, așadar trebuie să încerci neapărat acest aparat.

4. Drumețiile

Să faci drumeții pare un lucru minunat, mai ales dacă îți place să petreci timpul în natură. Având în vedere că astfel poți vedea și fotografia locuri impresionante, nu este de mirare că această activitate va fi mult mai populară în 2019. Partea bună este că activitatea fizică îți va tonifia corpul, iar imaginile pe care le vei face vor fi foarte apreciate de prieteni. Pare a fi cea mai bună activitate, nu?

5. Influența tehnologiei

Ne folosim de tehnologie în fiecare zi, însă în ultimii ani noi gadget-uri foarte interesante au pătruns pe piața de wellness. Fie că vorbim despre smartwatch-uri, brățări de monitorizare a activității fizice sau cântare performante, sigur în grupul tău de prieteni cineva are deja un astfel de dispozitiv. Pregătește-te pentru în 2019 s-ar putea să fii și tu tentată să achiziționezi un nou gadget având în vedere câte produse inovatoare vor fi lansate.

Citește și:
Top 3 cele mai bune diete pentru scăderea în greutate

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet