Ce dezvaluie alunitele despre tine?

Astrologia chinezeasca se bazeaza foarte mult pe localizarea alunitelor pe corpul nostru. Aceasta stiinta pretinde ca alunitele joaca un rol foarte important in modul in care va evolua viata unei persoane.

Ce dezvaluie alunitele despre tine?

9. Gat

Gatul semnifica legatura intre minte si corpa sau intre fizic' si spirit', iar o alunita pe gat reprezinta un alt blocaj in calea fluxului de energie, cat si dezamagiri. Un semn localizat pe centrul gatului indica prezenta unui caracter mai salbatic, ce poate cauza griji apropiatilor.

10. Brate

Alunitele din zona intre umeri si coate vorbesc despre usurinta prin care obtii bani, iar cele aflate mai jos de coate despre compasiunea ce te caracterizeaza.

11. Piept

Prezenta unei alunite pe piept este indicatorul unei pozitii sociale sau profesionale avantajoase, pieptul semnificand putere.

12. Abdomen

Abdomenul este o parte importanta a corpului in acceptiunea astrologiei chinezesti, astfel, cu cat o alunita sau mai multe se afla mai aproape de centrul abdomenului, cu atat mai norocoasa esti.

13. Maini

Alunitele de pe maini dezvaluie abilitatile si priceperea de care dispui si care ti-ar putea aduce siguranta financiara.

14. Spate

Alunitele de pe spate sunt asemeni unor greutati, ce te vor face sa lucrezi mai mult in viata pentru a obtine ce iti doresti.

15. Picioare

Daca ai alunite pe coapse, inseamna ca esti o persoana extrovertita si curajoasa, semnele localizate in aceasta zona reprezentand si sexualitate. Alunitele de pe gamba indica probleme ale conditiei fizice a corpului, iar cele de pe genunchi, usurinta de a castiga bani.

16. Labele picioarelor

Laba piciorului reprezinta calatoriile, iar daca ai alunite in aceasta zona, ai capacitatile necesare pentru a fi un bun lider, cu numerosi urmasi.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet