Ce dezvaluie alunitele despre tine?

Astrologia chinezeasca se bazeaza foarte mult pe localizarea alunitelor pe corpul nostru. Aceasta stiinta pretinde ca alunitele joaca un rol foarte important in modul in care va evolua viata unei persoane.

Ce dezvaluie alunitele despre tine?

Iata ce dezvaluie despre tine locul unde ai alunite:

1. Frunte

Daca ai alunite in centrul fruntii inseamna ca intalnesti dificultati in comunicarea cu figurile de autoritate din viata ta, precum parintii sau sefii. Alunitele ce sunt localizate in partile laterale ale fruntii vorbesc despre energia, forta si capacitatea de concentrare ce te caracterizeaza.

2. Sprancene

Asezarea alunitei in zona sprancenelor indica lucruri legate de starea materiala. O alunita deasupra sprancenei, ca in cazul actritei Angelina Jolie, vorbeste despre un flux constant de bani in viata ta, iar una plasata mai jos de spranceana semnifica bogatie din abundenta. O alunita ascunsa, aflata exact pe linia sprancenelor, este considerata speciala, asemeni unei comori ascunse.

3. Pleoape

Daca ai o alunita exact pe pleoapa inseamna ca iti lipseste armonia in cadrul familial sau ca ai parte de pierderi financiare. Alunita-lacrima', aflata sub ochi, este un semn al faptului ca esti emotiva in exces.

4. Obraz

Singuratatea si dificultatea de a forma o familie sau de a duce un mod de viata mai stabil sunt indicate de catre alunitele de pe obraz. Daca acestea se afla in apropierea pliului format atunci cand zambesti, acestea reprezinta eventuale accidente.

5. Urechi

In astrologia chinezeasca, urechile sunt indicatorul personalitatii si caracterului unei persoane, astfel, o alunita pe lobul urechii semnifica o personalitate puternica si respectata. Alunitele din interiorul urechii indica viata lunga, iar alunite pe ambele urechi, influenta si o viata confortabila.

6. Nas

Daca varful nasului tau are parte de o alunita, aceasta semnifica instabilitate si dificultati in legaturile amoroase, in timp ce o alunita aflata pe podul nasului blocheaza fluxul energiei si vorbeste despre dificultati in viata si despre faptul ca muncesti foarte mult in viata.

7. Barbie

Daca ai o alunita pe barbie, esti o persoana tenace, ambitioasa si foarte incapatinata cu o nevoie constanta de a se misca si de a calatori.

8. Buze

Esti un adevarat gourmand si apreciezi lucrurile fine si de calitate superioara, daca detii o alunita deasupra buzelor, in timp ce o alunita in vecinatatea buzei superioare vorbeste despre succesul copiilor tai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet