Valentino Cash&Rocket – exclusiv pe Stylebop!

Luna aceasta, casa de moda italiana, Valentino, ne surprinde cu o colectie inedita, realizata in colaborare cu Cash&Rocket.

Pasiunea pentru calatorii a servit drept inspiratie la crearea colectiei Valentino Cash&Rocket, ce imbina nevoia de confort cu rafinamentul si eleganta Valentino. Nuantele de baza sunt negru si masliniu, pe alocuri fiind prezente si tuse de camuflaj.

Colectia cuprinde obiecte vestimentare ready-to-wear, accesorii si articole din piele, iar printre piesele de rezinstenta se numara o jacheta cu imprimeu army, pantaloni scurti, cat si pantofii clasici cu tinte de la Valentino, insa reinterpretati. Cateva dintre obiectele din colectia Valentino Cash&Rocket sunt insemnate cu o inima aurie, simbolul colaborarii.

Intreaga colectie poate fi gasita pe platforma online de shopping de lux stylebop.com.

Lansarea colectiei concide cu debutul turneului de caritate Cash&Rocket, care se va perinda prin Londra, Paris, Lyon, Milano si se va incheia la Cannes.

20% din totalul veniturilor obtinute in urma vanzarii pieselor din aceasta colectie vor merge catre partenerii Cash&Rocket din anul 2015, organizatiile caritabile: Shine On Sierra Leone, OA Africa si Sumbandila.

Cash&Rocket este o organizatie care colaboreaza cu nume importante din lumea modei, incercand astfel sa atraga atentia asupra unor probleme importante de pe mapamond.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion