Urmărește LIVE pe Elle.ro prezentarea colecției TOMMYXZENDAYA Toamnă 2019

Ca în fiecare sezon, poți urmări show-ul TOMMY HILFIGER LIVE pe Elle.ro!

Urmărește LIVE pe Elle.ro prezentarea colecției TOMMYXZENDAYA Toamnă 2019

Tommy Hilfiger, anunță evenimentul de modă TOMMYNOW See Now, Buy Now' Toamnă 2019 ce prezintă colecția TommyXZendaya, realizată de Tommy Hilfiger în colaborare cu ambasadorea de brand la nivel global, Zendaya. Spectacolul continuă celebrarea incluziunii, diversității și emancipării pe care designer-ul American și actrița le-au adus în show-ul de modă TOMMYNOW din Paris, pentru Primăvara 2019. După spectacole în Asia și Europa, TOMMYNOW se întoarce în New York pentru prima dată de la premiera platformei în același oraș în Toamna lui 2016.

Evenimentul de modă Toamnă 2019 va avea loc Duminică, 8 Septembrie, ora 8:30 PM EST la Apollo Theater și va putea fi urmărit pe elle.ro la ora 3:30 AM – ora României.

Legendarul Apollo Theater din Harlem a găzduit unii dintre cei mai cunoscuți artiști, inclusiv Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Patti LaBelle și The Supremes. Evenimentul va fi completat de un twist cinematic în stilul Harlem al anilor 70, aducând simțul încrezător, estetic al actriței Zendaya și spiritul optimist către spectatorii de la fața locului, dar și virtual în întreaga lume.

„Suntem mândri să punem în scenă un spectacol care este de fiecare dată unic față de ceea ce a văzut industria noastră și dialogul important pe care îl susține. Am fost încântat imediat ce am aflat sugestia făcută de Zendaya de a aduce TOMMYNOW în Harlem, întrucât continuăm să celebrăm diversitatea și incluziunea în centrul colaborării noastre și în ADN-ul brand-ului”, a declarat Tommy Hilfiger.

După succesul primelor șase spectacole TOMMYNOW, evenimentul TOMMYNOW cu TommyXZendaya se bazează pe formatul-semnătură See Now, Buy Now'.

Consumatorii din peste 70 de țări vor putea achiziționa ținutele chiar din momentul în care acestea ajung pe podium, prin intermediul unui ecosistem de medii de cumpărare.

În acest sezon, Tommy Hilfiger introduce o experiență VR online de cumpărare care elimină necesitatea utilizării căștilor. Bazându-se pe tendința de creștere a experienței de cumpărături prin tehnologia VR, este pentru prima dată în industrie când o astfel de experiență VR bazată pe sistemul web este introdusă la o asemenea scară. Funcția VR este disponibilă via tommy.com desktop și mobile și oferă publicului din întreaga lume un acces fără precedent la spectacolul TOMMYNOW de la Apollo. Utilizatorii pot vizita un magazin pop-up virtual, pot naviga printre produsele de pe rafturile din culise și pot cumpăra ținutele prezentate de modele. Etichetele de cumpărături afișate pe fiecare produs redirecționează către cumpărarea produselor în propriul mediu de e-commerce. În ziua evenimentului, camere de 360o amplasate în locațiile imaginilor VR, în Apollo Theater, vor transmite fluxuri live pentru experiență. Acestea vor oferi o fereastră în timp real în lumea TOMMYNOW pe parcursul serii din diverse unghiuri inclusiv covorul roșu, culisele și primele rânduri. Experiența VR va fi lansată pe 8 septembrie la 8:30 pm EST / 9 septembrie la 2:30 a.m. CEST.

Urmăreste aici, live, prezentarea colecției TOMMYXZENDAYA Toamnă 2019!

Colecția TommyXZendaya Toamnă 2019 va fi disponibilă în magazinele selecționate din România începând cu data de 7 octombrie.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion