Trenciul – ghid de buna purtare

Contrar aparentelor, nu se poate vorbi despre trenciul noului se­zon; este vorba doar despre reinterpretari ale modelului clasic; o va­rianta ultra-feminina ar fi un trenci pictat manual.

Trenciul – ghid de buna purtare
  • Trenciul arata perfect daca are o croiala cambrata si este purtat cu o fusta care sa nu ii depaseasca lungimea; alege cu atentie o pereche de ciorapi opaci sau, de ce nu, transparenti si o pereche de botine retro, cu toc foarte gros, in genul Ox­ford.
  • Poti opta pentru o varianta masculina a trenciului si il poti accesoriza cu o pa­la­rie de tip Borsalino sau, pentru un efect si mai cinematografic, cu un basc din tweed.
  • Pantalonii foarte evazati, cu talie inalta, in stilul anilor ‘70, ra­min o va­rian­ta de succes pentru un trenci clasic; in cazul aces­ta opteaza pentru o ca­ma­sa dintr-un material vaporos si pentru o esarfa lata din matase, cu imprimeuri geo­me­tri­­ce.
  • Trenciul in forma de A impune accesorii retro, cum ar fi geanta voluminoasa, in stilul celor utilizate de farmacisti la inceputul secolului si dresurile crosetate, tip hand-made; o pereche de pantofi cu sireturi, dar cu virf foar­te ascutit si toc mediu va completa acest look de „vra­­­ji­toare” postmoderna.

Maurice Munteanu

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion