A treia editie Special Night Out

Joi, 8 mai, intre orele 20:00 si 24:00, s-a desfasurat cea de-a treia editie Special Night Out, in punctele centrale ale Bucurestiului, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii.

In cadrul evenimentului, cele 30 de magazine partenere au avut un program prelungit, de la ora 20:00 pana la ora 24:00, oferind astfel clientilor posibilitatea de a vedea si achizitiona cele mai recente colectii ale celor mai mari branduri internationale, precum si ale designerilor locali.

Vremea frumoasa, cu temperaturi in jur de 16 grade a contribuit si ea la numarul ridicat de participanti (vizitatori si clienti) in magazinele partenere, aproximativ 2.500 de persoane. Acest lucru a confirmat si de aceasta data ca initiativa unei sesiuni de shopping nocturne este de bun augur si ca locatiile centrale in care se concentreaza evenimentul au devenit intens frecventate de consumatorii de branduri premium si exclusiviste din Bucuresti.

Datorita rezultatelor obtinute de-a lungul celor trei editii, Special Night Out a devenit o emblema a shoppingului local, ce se va desfasura in continuare sub forma a doua editii, anual.

Bauturile premium oferite in seara evenimentului de catre partenerul traditional Special Night Out, BDG Import, au fost: EVIAN, LUCAS BOLS, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE, REMY MARTIN, METAXA, THE MACALLAN.

De asemenea, PERONI NASTRO AZZURRO, berea premium italiana numarul unu in lume, s-a implicat in cea de-a treia editie a Special Night Out ca partener al evenimentului, oferind ca sursa de inspiratie pentru sesiunea speciala de shopping eleganta şi naturaletea stilului italian, placerea acestora de a descoperi frumosul si bucuria fiecarui moment.

Pasiunea pentru shopping a fost impartasita alaturi de pasiunea pentru delicatesele de la MADAME LUCIE, celebrul producator de macarons – partener Special Night Out, editia a treia.

Special Night Out este un eveniment recomandat de ELLE Romania.

Pentru informatii suplimentare despre cele trei editii ale evenimentului, cat si despre editiile viitoare, puteti urmari pagina oficiala de facebook a evenimentului Special Night Out.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion