Top 10 costume de baie întregi sub 200 de lei

Cu tăieturi creative, decoltee adânci și diferite imprimeuri, costumele de baie întregi flatează orice tip de siluetă.

Costumele de baie întregi sunt o variantă potrivită pentru orice siluetă, fiind în același tip modele stylish, perfecte pentru zilele petrecute la piscină.

Dacă ai sânii mici alege o variantă cu volane. E simplu, chic şi te ajută să pui mai bine în evidență această zonă. Dacă mergi pe o variantă în linii clasice sau vintage, optează pentru culori electrice, precum roz sau un albastru intens, ori mergi pe varianta cu imprimeu floral, foarte popular sezonul acesta.

Dacă ai sânii mari poartă un costum de baie cu susţinere în zona pieptului. Poţi merge pe o variantă cu dungi sau pe una cu un imprimeu tropical. Cât despre culori, mergi pe variante clasice, care-ţi vor conferi acel plus de eleganţă pe care ți-l dorești.

Pentru o siluetă atletică sunt recomandate costumele de baie întregi cu tăieturi creative, care îti evidenţiază anumite zone ale corpului. Mai poţi alege si variantele sporty sau variantele cu talie înaltă fără bretele, modele care atrag imediat privirile.

Costumul de baie întreg cu tăieturi înalte în zona slipului este perfect pentru femeile mici de înălţime, deoarece acesta îti alungeşte picioarele. De asemnea, poţi purta un costum de baie cu decolteu adânc, în V, pentru a atrage atenţia asupra părţii superioare.

Dacă nu ai picioarele foarte lungi, alege costumul de baie cu spatele gol sau cu bretele multiple, verticale, pentru a-ţi scoate în evidenţă spatele.

Citește și:
Top 10 cele mai HOT costume de baie animal print

Text: Denisa Andreea Spilcă
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion