TOP 10 Cele mai practice și stylish ghete de iarnă

Când vine vorba de ghetele de iarnă, aspectul practic este primordial. Asta nu înseamnă însă că nu poți fi și stylish!

Cred că niciuna dintre noi nu este extrem de încântată de iarnă din simplul motiv că, la capitolul încălțăminte, oferta este destul de limitată. Suntem constrânse la a purta câteva modele de ghete sau bocanci care evident trebuie să fie călduroase și practice, mai ales când ninge afară.

Din această necesitate personală s-a născut și acest articol, concluzionând că am nevoie urgentă de niște ghete sau bocanci nu doar practici, dar pe cât posibil și stylish.

Recunosc că prima opțiune în ceea ce privește cele mai practice și stylish ghete de iarnă
sunt cele din piele ecologică și cauciuc semnate de Stella McCartney. Îmi plac pentru că sunt albe (cine mă cunoaște, știe de predilecția mea pentru alb în ceea ce privește pantofii), având astfel un efect grafic, mă amuză forma derivată din gumari, formă extrem de trendy în acest sezon, și nu pot să ignor și faptul că provin de la un brand de modă care încearcă să fie cât mai sustenabil.

Asta nu înseamnă că nu ador și modelul din cașmir gri de la Max Mara, mai ales din cauza culorii, varianta nude de la deja celebrii bocanci R13 sau propunerea colorată cu elemente de alpinism de la House of Holland.

Cert este că, după ce am trecut în revistă marea majoritate a variantelor disponibile, am ajuns la concluzia că iarna poate fi chiar frumoasă în cele mai practice și stylish ghete de iarnă.

Citește și:
Top 10 rochii ultra sexy pentru party-urile lunii

9 dintre cele mai sexy filme de urmărit în 2021

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion