Top 10 accesorii călduroase pentru iarna aceasta

Afară este tot mai frig, vântul bate tot mai tare, iar lumina zilei dispare înainte ca tu să îți rezolvi toate sarcinile de la birou.

Cu toate astea, partea bună a acestui sezon este că putem să profităm de cele mai cool piese și accesorii care să ne țină de cald.

Iată câteva propuneri de accesorii care să te încălzească această iarnă:

1. Căciula cu paiete

Frigul nu este un motiv pentru care să nu mai strălucești! Această căciulă paietată îți va completa perfect ținuta de iarnă, oferindu-ți spark-ul necesar!

2. Mănuși

Înlocuiește-ți clasicele mănuși din piele neagră cu această pereche gri. Sunt ușor de asortat atât cu nuanțele maronii, cât și cu ținutele all black.

3. Fular supradimensionat

Nu înceta din a fi extra! Acest fular supradimensionat este o adevărată bijuterie, iar odată integrat într-o ținută, va deveni piesa de bază.

4. Șosete

O altă parte bună a sezonului acestuia sunt detaliile pe care le integrăm în ținutele noastre, spre exemplu șosetele. Adaugă o pereche de șosete matchy-match cu hainele tale în carouri.

5. Fular din cașmir

Pentru un sentiment cozy de-a lungul unei ierni reci, alege acest fular din cașmir.

6. Bandană

Când căciulile nu fac decât să-ți strice coafura, dar frigul te obligă să-ți încălzești capul, optează pentru această bandană chic.

7. Manșete îmblănite

Nu știu în ce măsură încheieturile necesită un accesoriu special pentru a fi încălzite, însă o pereche de manșete îmblănite îți vor asigura un outfit cool de iarnă.

8. Capă cu glugă

Colecția de accesorii COS din acest sezon este foarte fresh, reușind să scoată orice ținută din banal. Capa cu glugă este una dintre cele mai versatile elemente din această colecție, arâtând bine atât peste un pulover cât și peste o jachetă.

9. Fular tip poncho

Fularul tip poncho va arâta foarte bine și înfășurat în jurul gâtului precum unul oversized.

10. Geantă din imitație de blană

Cu toate ca iarna dispunem de multe buzunare datorită straturilor interminabile de haine pe care le purtam, o geantă tot este necesară. Optează pentru această geantă îmblănită pentru a defini și mai bine termenul cozy.

Citește și:
Top 10 jachete groase, perfecte pentru sezonul rece

Text: Paula Popa
Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion