Tommy Hilfiger pregătește numeroase surprize pentru copii în cadrul unui eveniment special

Magazinul Tommy Hilfiger Kids din București Mall îi așteaptă pe copii cu numeroase suprize în perioada 13-17 iunie.

Tommy Hilfiger pregătește numeroase surprize pentru copii în cadrul unui eveniment special

În perioada 13-17 iunie în magazinul Tommy Hilfiger Kids din București Mall va avea loc Kids Fest Days, un eveniment dedicat copiilor, în care cei mici se vor putea distra de minune, în timp ce părinții fac cumpărături.

În cadrul evenimentului, copiii se vor putea distra cu baloanele cu heliu, vor putea face fotografii în cabina foto personalizată. Pe lângă aceste surprize îi așteaptă cake pops în culorile brandului și cadouri din partea Tommy Hilfiger.

Cei care participă la eveniment vor avea parte și de o ofertă specială de pre-sales. Astfel, clienții care vizitează București Mall primesc un discount de 20% pentru cumpărături din magazin de peste 500 lei și un cadou pentru cumpărături de până la 500 lei.

În magazinul Tommy Hilfiger Kids este disponibilă colecția primăvară-vară 2018, o colecție care celebrează viteza și actualitatea, cu accente de nostalgie vintage. Colecția aduce în față echipajele curselor de Formula 1 cu costume destructed și focus pe denim. Pentru cei mici vor fi disponibile piese inspirate de formele iconice, de culorile îndrăznețe și grafica în dungi a costumelor piloților de viteză și reinventează tradiționalele piese clasice americane.

Magazinul Tommy Hilfiger Kids din București Mall este al doilea magazin Tommy Hilfiger din București dedicat copiilor și a fost inaugurat în septembrie 2017. La lansarea evenimentului au participat numeroase vedete precum Anca Serea, Amalia Enache și CRBL, artistul încântându-i pe cei mici cu demonstrații uimitoare de kendama.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion