sunglasscurator Trunk Show

sunglasscurator, destinatia exclusiva pentru independent designer eyewear, a organizat pe 20 aprilie primul Luxury Eyewear Trunk Show din Romania, un eveniment realizat alaturi de ELLE Romania!

Daca esti pasionata de ochelarii (de soare sau nu) de designer, atunci probabil ca stii deja cate ceva despre sunglasscurator, conceptul dedicat acestei nise, care are in portofoliul bogat nu mai putin de 24 de designeri, multi dintre ei reprezentati in exclusivitate in Romania.

Concept store-ul online s-a lansat in 2012, iar pe 27 iunie (intamplator, Ziua internationala a ochelarilor de soare!) implineste 4 ani.

Showroom-ul din Bucuresti (din strada Constantin Aricescu nr 18, zona Dorobanti) a oferit clientilor o experienta de shopping intima si personalizata, one-on-one, adica fix acea experienta pe care si-o doreste orice pasionat de ochelari de soare atunci cand isi cauta perechea potrivita.

sunglasscurator opereaza inca de la inceput atat online, cat si offline (sunglasscurator.com a devenit un reper in moda), si chiar de la lansare a intrat si pe Farfetch, platforma globala prin intermediul careia peste 400 de boutique-uri din toata lumea ofera produse exclusiviste iubitorilor de moda de pretutindeni.

Pe 20 aprilie, sunglasscurator a organizat primul Luxury Eyewear Trunk Show din tara, alaturi de ELLE. La evenimentul care a avut loc la Iconic Food Wine & Design au fost prezentate colectiile de vara si toamna ale unor branduri iconice precum DITA, Thom Browne, Linda Farrow si Victoria Beckham.

Vedete, designeri, prieteni ai revistei ELLE si pasionati de moda, toti au probat cele mai recente si mai cool perechi de ochelari, au savurat un prosecco rece si au discutat despre tendinte, repere de stil si, evident, au fost de acord cu un lucru foarte clar: oricine arata mai bine cu perechea potrivita de ochelari. Iar, dintre atatea optiuni, multi au reusit sa isi gaseasca perechea!

Recomandari
Mai multe din fashion