(P) Style Lab – sedinte foto exclusive marca LuisaViaRoma

Trendsetteri internationali de top interpreteaza, combina si poarta piese din colectiile fresh de primavara-vara 2016 disponibile in magazinul LuisaViaRoma!

In decorul oferit de cele mai iconice locatii pe care le ofera orasul Florenta, mai multi fashion influenceri au participat la o serie de sedinte foto exclusive, marca LuisaViaRoma.

Orasul italian Florenta este locul de nastere al brandului LuisaViaRoma, acolo deschizandu-se primul magazin fizic, in 1930, care a devenit in zilele noastre o atractie turistica pentru pasionatii de shopping de pretutindeni!

Proiectul despre care vorbim se numeste Style Lab si presupune ca o serie de personalitati social media, bloggeri, stilisti si oameni de presa de pe tot globul sa colaboreze in vederea realizarii unor minunate sedinte foto. Vedetele principale, totusi, sunt piesele celor mai prestigiosi designeri din lume, care se gasesc in magazinul LuisaViaRoma si, bineinteles, pe site-ul luisaviaroma.com.

Piesele designerilor precum Dolce & Gabbana, Delpozo, Ellery, Chloe sau Alexander McQueen sunt stilizate, reinterpretate si puse in valoare de fiecare personalitate in parte.

Sedintele foto au fost realizate de un numar mare de fotografi profesionisti, selectati de LuisaViaRoma in cadrul evenimentului Firenze4Ever, editia a 12-a, numita TechDreamers. Acestia au fost invitati la Florenta si au colaborat cu o echipa de profesionisti din industrie care a inclus modele, make-up artisti si hairstylisti cu experienta. Toti acesti profesionisti au contribuit la proiectul Style Lab.

Cel mai bine ar fi sa admiri imaginile finale ale proiectului initiat de LuisaViaRoma, ca sa poti judeca singura rezultatul (minunat, dupa parerea noastra), asa ca ti-am realizat o galerie cu 25 de imagini, cate una de la fiecare sedinta foto.

Daca vrei sa le admiri pe toate, integral, si iti vei dori asta, pentru ca sunt absolut extraordinare, dar si daca vrei sa vezi carui designer ii apartine fiecare piesa si de unde o poti achizitiona, poti accesa pagina Style Lab din cadrul site-ului LuisaViaRoma.com.

Foto: Hana Predajnianska, Peter Xu, Citizen Couture, Jody Mattioli, I Am Koo, Evgeny Fist

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion