Stella McCartney a lansat colectia Green Carpet

The Royal Institution din Mayfair, Londra, a fost gazda evenimentului de lansare al colectiei Green Carpet ce poarta semnatura designerului Stella McCartney.

Cunoscuta ca unul dintre cei mai eco-friendly designeri ( McCartney refuza si azi sa lucreze cu piele veritabila pentru colectiile ei ready-to-wear), creatoarea a lansat o colectie ce cuprinde 13 tinute de seara, realizate exclusiv din materiale reciclate.

„Aceasta colectie este un mare pas inainte catre promovarea unui scop pentru care eu ma lupt deja de ceva timp, si anume impingerea stereotipurilor si demonstrarea faptului ca se poate crea moda sustenabila, autentica si luxoasa fara a dauna mediul inconjurator.”, a declarat Stella

Initiativa are loc in fiecare an sub indrumarea Liviei Firth si organizatiei Eco-Age, iar editia din acest an marcheaza prima colectie creata de un singur designer! Gazdele evenimentului au fost, evident, Stella McCartney si Livia Firth, carora li s-au alaturat Natalie Massanet (fondatoarea www.net-a-porter.com) si Anna Wintour.

Foto: Stella McCartney

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion