Romanian streetstyle

Moda din marile orase este intr-o transformare continua si pozitiva. Influentele culturale occidentale, muzica si calatoriile frecvente au facut posibil ca si pe strazile din Bucuresti, Cluj sau Iasi sa apara tineri desprinsi parca din revistele de moda.

Ascendenta si surprinzatoare, scena fashion a strazii romanesti incepe sa prinda contur. In ultima perioada, din ce in ce mai multi tineri interesati de moda si stil pot fi vazuti, in orice moment al zilei, pe marile artere pietonale, imbracati colorat, dinamic, cu stil si chiar excentric.

In incercarea de a lua pulsul real al modei stradale, am facut scurte vizite in Iasi, Cluj sau Bucuresti pentru a radiografia corect acest fenomen care poate schimba definitiv spiritul acestor orase. Am descoperit ca vestimenatia urbana a suferit transformari multe si pozitive. Negrul de altadata a fost inlocuit de printuri indraznete, gentile tip traista-de-pinza-cumparata-la-Vama-Veche au fost inlocuite cu mult succes de genti din piele elaborate, cu sau fara monograma, accesoriile romantice, hand-made, au fost inlocuite de bijuterii sofisticate, cu design elaborat.

Tinerii romani au inteles ca imaginea este importanta, daca nu esentiala, ca accesoriile pot demola sau potenta o tinuta. De la modele, persoane publice sau studenti si pina la tinerii corporate, toti au acceptat sa pozeze pentru rubrica noastra de street fashion.

Marian Palie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion