Rodolfo Paglialunga pleaca de la Jil Sander

Designerul Rodolfo Paglialunga pleaca de la Jil Sander dupa o perioada de trei ani in care a ocupat functia de director de creatie.

Rodolfo Paglialunga pleaca de la Jil Sander

Rodolfo Paglialunga pleaca de la Jil Sander, stirea fiind confirmata astazi si de reprezentatii brandului. „A fost o placere sa colaborez cu toata lumea la Jil Sander si sa aduc contributia mea istoriei si mostenirii brandului”, a spus acesta.

Decizia de a pleca a fost luata impreuna cu conducerea brandului: „Am decis sa incheiem colaborarea profesionala cu Rodolfo Paglialunga. Dorim sa ii multumim pentru munca extraordinara la Jil Sander si pentru respectul pe care l-a aratat fata de ADN-ul brandului”, a declarat Alessandra Bettari, CEO Jil Sander.

Rodolfo Paglialunga a condus departamentul de creatie timp de trei ani, colectia sa de debut fiind cea de primavara-vara 2015. El a preluat functia de la creatoarea brandului, care a decis in 2013 sa plece pentru a treia oara din aceasta pozitie, pe care a detinut-o timp de aproape un deceniu si Raf Simons.

Citeste si:
Jurnal de moda #milanofashionweek (V)

Inca nu se stie unde isi va continua cariera designerul, insa potrivit zvonurilor, acesta ar putea lucra pentru Roberto Cavalli sau Givenchy.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din fashion