Primul magazin monobrand LIU JO s-a deschis în Afi Palace Cotroceni

Fashion retailer-ul italian LIU JO și-a extins prezența internațională odată cu sosirea la București.

Începând cu luna aprilie, LIU JO a deschis primul magazin din Romania în AFI PALACE COTROCENI.

Tradiție italiană din 1995

De la o viziune aparținând unor frați talentați in 1995 și până la deschiderea celui mai mare flagship store într-unul dintre centrele mondiale ale modei – Corso Vittorio Emanuele din Milano – Liu Jo a creat, an dupa an, istorie în lumea modei italiene. Inspirate de muze precum Kate Moss și Dree Hemingway, colectiile LIU JO se adreseaza femeii tinere (20-45 ani), moderne si elegante.

Brandul a luat nastere dintr-o intuiție briliantă a fraților Marchi care la mijlocul anilor ‘90 au lansat prima lor colecție. Treptat, LIU JO și-a largit portofoliul pe mai multe segmente de fashion iar acum, 20 de ani mai tarziu, sunt disponibile Liu Jo Accessories, Liu Jo Jeans, Liu Jo Collection (Luxury), Liu Jo Underwear si Beachwear, Liu Jo Sport si Liu Jo Shoes.

Stilul LIU JO

Jeansii Liu Jo au revolutionat piata de profil in Italia prin inovatia brandului – design-ul Bottom-up'. In fapt. toate piesele din colecția LIU JO (indiferent ca vorbim de linia sport, casual, business sau luxury) se disting printr-o croiala feminina si foarte avantajoasa pentru silueta, focusată în special pe detalii si materiale fine si luxoase. Pretul este surprinzator de accesibil pentru calitatea si look-ul oferit.

O poveste internațională de succes

LIU JO înseamnă glamour și rafinament italian extins astazi în 45 tări pe 3 continente.

Magazinul din AFI PALACE COTROCENI reunește o selecție din cele mai apreciate piese vestimentare de pret-a-porter de primăvară-vară prezentate de Liu Jo la Milan Fashion Week.

Mai multe detalii pe www.unicbrands.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion