Primele secvente din culisele Calendarului Pirelli 2017

Calendarul Pirelli, supranumit deja de multa vreme The Cal, un obiect dezirabil realizat an de an de cate un fotograf de succes, a devenit cu timpul o adevarata institutie. Si are si motive sa fie astfel!

Primele secvente din culisele Calendarului Pirelli 2017

Prima surpriza a editiei 2017 consta in lansarea unui website dedicat Calendarului, www.pirellicalendar.com, unde poti vedea primele secvente din culisele noii editii, urmand, pas cu pas, alaturi de autorul sau Peter Lindbergh, procesul de realizare, dar nu numai atat. Ai la dispozitie filme, fotografii si interviuri in exclusivitate si poti descoperi cei peste 50 de ani a „The Cal”.

Nu rata interviul cu marele fotograf german, imagini de la locatiile noului Calendar si un videoclip ce surprinde atmosfera din spatele camerelor. In plus, saptamana viitoare vor fi dezvaluite numele personalitatilor prezente in editia 2017 a The Cal, alaturi de primele instantanee din culise.

Noua sectiune Behind The Scenes: Making of The Cal va fi, in principal, cea care va insoti vizitatorii pe parcursul lunilor viitoare, alaturi de echipa Pirelli, permitandu-le sa descopere procesul artistic al unui fotograf de prestigiu.

Si nu doar atat. Sectiunea Icons ─ dedicata dialogului cu cei mai de seama reprezentanti ai lumii artei, culturii, divertismentului, modei, sportului si muzicii ─ este imbogatita, incepand de astazi, cu un interviu in exclusivitate cu Andrea Bocelli, in completarea celor deja oferite de Roberto Bolle, Candice Huffine, Tommy Hilfiger, Marc Newson si Serena Williams.

Povestile, curiozitatile si initiativele apartinand Calendarului ce au legatura cu lumea artei, precum expozitiile sau prezentarile la nivel international, fac acum obiectul sectiunii Stories.

Toate editiile Calendarului sunt prezentate in detaliu in seciunea Time Machine, unde imaginile si filmarile din culise sunt structurate pe decade, constituind o calatorie virtuala in evolutia esteticii si obiceiurilor, intregita prin comentariile care contextualizeaza perioadele din perspectiva istorica si politica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion