Noua colecție de fine jewelry Louis Vuitton

La finalul acestei luni, Louis Vuitton lansează în magazine prima colecție de fine jewelry semnată de Francesca Amfitheatrof, noul director artistic al diviziei de bijuterii și ceasuri a Casei.

Noua colecție de fine jewelry Louis Vuitton

Cinci celebrități au interpretat bijuteriile colecției B Blossom în campania fotografiată de Craig McDean: Sophie Turner, Chloë Grace Moretz, Indya Moore, Zhong Chu Xi și Signe Veiteberg.

Motivul florii în formă de stea care apare pe toate piesele colecției B Blossom este o referință directă la binecunoscutul design Monogram creat de Georges-Louis Vuitton în 1896, dar este reinterpretat într-o manieră foarte modernă – colecția Blossom fiind scoasă acum de către noul director artistic din sfera clasicului. Luminat de diamante, aurul galben sau roz al inelelor, brățărilor, cerceilor și colierelor radiază deopotrivă feminitate și coolness.

Campania colecției de bijuterii va fi lansată în această lună, atât prin imagini în reviste, cât și prin filme scurte pe online.

Prima colecție high-jewelry semnată de Francesca Amfitheatrof pentru Louis Vuitton se așteaptă a fi prezentată în iulie, în cadrul săptămânii Haute Couture.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion