Povestea de dragoste dintre Furla si Venetia

Colectia Cruise 2018 Furla este un omagiu adus unuia dintre cele mai frumoase orase ale lumii, Venetia, unde trecutul si viitorul se impletesc intr-o armonie perfecta.

Pentru colectia Cruise 2018, Furla se inspira din sarmul indubitabil al Venetiei. Pentru ca da, Venetia este o splendoare infinita de care te minunezi la tot pasul. Daca ai fost, stii la ce ma refer — canalele, celebrele palazzo, piata Domului, toate sunt elemente care impreuna cuprind eleganta majestica a acestui oras legendar. Iar Burano, cu ale sale culori vibrante, formeaza impreuna cu Venetia surse de inspiratie perfecte pentru o colectie care debordeaza de magnetism!

De ce spun asta? Este suficient sa arunci o privire pe noile propuneri de genti si imaginile care au stat la baza lor pentru a te lamuri.
Modelele inspirate de Burano cu ale sale case colorate, curcubeul pe care acestea le formeaza si celebrele piese din sticla, evident la fel de colorate, sunt un adevarat deliciu vizual, unele creand un efect de-a dreptul caleidoscopic!

Cand vine vorba de Venetia, imprimeurile alese pentru noile genti Furla sunt derivate din interioarele opulente, unde detalii ca mozaicuri, fresce sau tapiterii sunt o sursa de inspiratie infinita. Evident, toate sunt dominate de nuante de negru, auriu si rosu, tipice pentru era renascentista si baroc, care acum se regasesc in aceste mici capodopore ce poarta semnatura Furla. Echipa de creatie le-a botezat La Serenissima, un apelativ de multe ori asociat cu orasul Venetia, tocmai pentru unicitatea sa si atmosfera serena si visatoare de care s-au indragostit atatia artisti de-a lungul deceniilor.

Nu te astepta insa la un aer antichizat al acestor genti! Faptul ca aceste referinte si imprimeuri au fost aplicate pe modele grafice, cum este cunoscuta geanta Metropolis din colectiile Furla, transforma intreaga colectie intr-o declaratie de stil extrem de moderna pe care o vei obtine indiferent de modelul ales! Singura problema este sa te decizi la unul singur, pentru ca noua, in redactia ELLE, ne-au placut toate!

Gentile Furla sunt disponibile in magazinul FURLA BANEASA. #furla #furlafeeling #furlass18cruise #thefurlasociety #myplayfurla #furlabaneasa #baneasashoppingcity

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion