Pe 27 și 28 octombrie, Band of Creators Pop-up Shop te așteaptă la Point

Oricât de mult ne-am dori să se prelungească vara sau măcar toamna asta indiană, a venit vremea să ne pregătim pentru sezonul rece. Dar dacă se lasă cu shopping, nu avem motive de întristare!

Pe 27 și 28 octombrie, Band of Creators Pop-up Shop te așteaptă la Point

Weekend-ul acesta ne concentrăm atenția pe creatorii români și colecțiile lor de toamnă-iarnă 2018-2019, pentru că pe 27 și 28 octombrie aveți ocazia să vă întâlniți designerii preferați la Pop-up Shop-ul Band of Creators de la Point.

Larisa Dragna semnează de această dată o colecție cu piese multifuncționale, care se pot compune și descompune în funcție de personalitatea purtătorului. Florentina Giol a fost într-o dispoziție romantică atunci când a creat colecția pentru sezonul rece, prin urmare va aduce la Point rochii și paltoane în culori aprinse, dar și modele noi de pantaloni, trade mark-ul brandului ei. Edita Lupea rămâne fidelă liniei stilistice pe care și-a ales-o de mai bine de 10 ani și revine la Pop-up Shopul Band of Creators cu o colecție nouă de geci și jachete de iarnă. Lor li se alătură Oana Manolescu, Ouimehnon, Framboise, Nico Carp, Efemere, Komoda, dar pasionatele de modă românească vor găsi la Point și o selecție de piese din noile colecții semnate Parlor, Concepto, Maria Queen Maria, AFMF, Silvia Șerban sau Smaranda Almășan.

Și cum o ținută nu e completă fără accesorii, Life in Mono, Gabriela Secărea, Iuliana Asoltanei și Prochaine vor face foarte dificilă alegerea unei singure bijuterii. Curajoasele pot alege în schimb o pălărie sau un accesoriu de păr semnat de Fandacsia sau o pereche de șosete cu paiete sau mărgele de la Happy Socks, în timp ce dependentele de pantofi își vor găsi sigur o nouă pereche preferată printre cele semnate Ginissima. Sac Bags și Climentart închid cercul accesoriilor cu gențile lor spectaculoase.

Band of Creators Pop-up Shop va fi deschis la Point, sâmbătă, 27 octombrie, între orele 11.00 și 20.00, iar duminică, 28 octombrie, între orele 11.00 și 19.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitație. Mai multe detalii puteți găsi pe www.bandofcreators.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din fashion