(P) TA.THA.TA – Bag Reloaded

Producatorul Thailandez de genti si rucsacuri premium din canvas a intrat si in Romania. Cu o prezenta constanta atat pe piata Asiatica cat si cea Vest Europeana, acest brand a reusit in scurt timp sa se impuna datorita unor inovatii tehnice ce au ridicat functionalitatea gentilor la un alt nivel.

Promovand conceptul de FUNK+TIONAL brand-ul TA.THA.TA ofera rucsacuri si genti modulare, versatile, ce pot face o trecere instanta de la stilul office la cel casual sau smart-casual fiind purtabile in 4 moduri distincte: backpack, cross/shoulder/tote bag.

Produsele TA.THA.TA sustin emergenta si dinamica urbana fiind racordate la necesitatile actuale precum cea de conectare informationala, oferind un compartiment special, antisock, pentru laptop sau alte gadget-uri; furnituri fine; spatiu suficient pentru a putea avea cu tine orice iti este necesar pe parcusul unei zile, inclusiv pantofii si echipamentul de sala!

Produsele TA.THA.TA iti asigura un aer dinamic, stylish si cool in orice moment al zilei, te invita sa pasesti intr-un univers nou in care geanta este desprinsa din tine, vibreaza cu tine, este vesela, dinamica, funcky si functionala!

Gentile si rucsacurile TA.THA.TA sunt deja un must-have pentru femeile active!

Nu in ultimul rand: sustenabilitatea si protectia mediului fac parte din declaratia de intentie a acestui producator, tratamentul de hidrofugare si vopsire a canvasului fiind facute prin procedee 100% ecologice acreditate de ACHROMA – Elvetia.

Colectia integrala este disponibila online pe www.tathatabags.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion