(P) Primul magazin Fossil monobrand din Romania

Primul magazin Fossil din Romania este acum in AFI Palace Cotroceni din Bucuresti!

(P) Primul magazin Fossil monobrand din Romania

Magazinul Fossil te asteapta cu o gama foarte variata de produse, pe langa ceasuri si bijuterii, in premiera pe piata romaneasca ochelarii de soare Fossil, parfumurile Fossil, produsele din piele Fossil: genti si portofele dama si barbati, precum si accesorii.

Acum ai posibilitatea sa achizitionezi modele diversificate, de o calitate superioara, care stabilesc trendurile in materie de accesorii la nivel mondial. In magazinul Fossil vei gasi 4 colectii noi in fiecare an, cu cele mai noi si atractive modele, accesorii care creeaza adevarati trendsetteri.

De ce sunt unice produsele de marochinarie Fossil?

Produselele de marochinarie de la Fossil sunt realizate in unitatile proprii, respectand un set precis de specificatii. Produsele din piele imbina frumusetea designului de inspiratie vintage cu detalii functionale si moderne. Clientii asteapta din partea companiei produse de cea mai inalta calitate, ce imbina functionalitatea si atentia pentru detalii pe care doar Fossil le poate oferi.

Mereu inspirat, mereu creativ – Fossil este un brand american de lifestyle ale carui origini sunt sinonime cu designul autentic clasic si vintage.

De la optimismul curentului mid-century si pana la curiozitatea erei moderne, obsesia Fossil pentru stil (echivalenta pasiunii pentru un hobby) reflecta cu fidelitate valorile sale: genti de calitate superioara, perfect adaptate designului clasic, ceasuri speciale create in culori si materiale atragatoare si bijuterii indraznete ce iti completeaza lookul.

Fossil se adreseaza persoanelor cu personalitate autentica, ce adopta un stil de viata activ si diversificat. Consumatorul de Fossil tine cont de trendurile din moda, dar nu este un fashion victim. Isi doreste sa fie un trendsetter, dar nu adopta un stil pretentios. Moda nu trebuie sa proiecteze cine isi doreste sa fie, ci cine este. Produsele Fossil ofera echilibrul perfect intre functionalitate si design, potrivindu-se unui stil de viata dinamic.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion