(P) PANDORA – The Joy of Giving

Daruieste cele mai frumoase cadouri de Craciun! Colectia speciala de sarbatori de la PANDORA iti ofera cele mai stilate, rafinate si delicate bijuterii, perfecte pentru a celebra magia Craciunului.

Afla cum a decurs sedinta foto in care ti-am prezentat, in revista ELLE, rafinatele bijuterii semnate PANDORA.

Intotdeauna mi-a placut sa pregatesc editiile lunii decembrie din simplul motiv ca am ocazia, parca, sa ma bucur de doua ori de evenimentele placute ce au loc in aceasta perioada. Asadar, in momentul in care am primit ideile principale pentru a realiza fotografiile cu bijuteriile de la PANDORA, am intrat instantaneu in atmosfera magica a Craciunului!

Bijuteriile fatetate, impodobite cu pietre sclipitoare, simbolurile de sarbatoare din argint 925 si talismanele stralucitoare in formele specifice acestui sezon, semnate, evident, PANDORA, m-au dus cu gandul la ornamentele decorative folosite pentru prima data la 1700 pentru a decora brazii de Craciun.

Talismanele si bijuteriile PANDORA sunt cadourile perfecte pentru un Craciun stylish, mici piese pretioase ce amplifica bucuria de a darui. Pot deveni chiar suveniruri personale pentru traditii si amintiri de neuitat!

Irina Vulpe, modelul nostru, a intrat imediat intr-o atmosfera de petrecere si veselie, specifica sarbatorilor de iarna, si s-a bucurat de fiecare dintre bijuteriile cool&stylish de la PANDORA. Restul echipei, adică fotograful, make-up artistul si cu mine, am incheiat sedinta foto cu cate un pahar de sampanie pe acordurile lui George Michael. O avanpremiera pentru sarbatorile ce vor veni!

Fotografii: Stefan Dani;
Realizator: Domnica Margescu
Model: Irina Vulpe / Mandarina Models
Machiaj (cu produse Chi) si coafura (cu produse Paese): Javier Vergara / Jupiter.
Manichiura: Maria, nail stylist Beauty District.

Recomandari
Unica.ro
Mai multe din fashion