(P) OMEGA lanseaza un nou model de ceas pentru Olimpiada de la Rio

OMEGA este brandul de ceasuri care a facut istorie la Jocurile Olimpice de-a lungul timpului, iar anul acesta, pentru a marca Olimpiada de la Rio, va fi lansat un nou model de ceas, in editie limitata.

(P) OMEGA lanseaza un nou model de ceas pentru Olimpiada de la Rio

Istoria colaborarii dintre OMEGA si Jocurile Olimpice dateaza din 1932, anul in care compania a fost numita responsabila de masurarea timpului in aceasta competitie. OMEGA a reusit in acel an sa inregistreze rezultatele cu o precizie de pana la o zecime de secunda. Expertiza a fost foarte apreciata de catre oficialii din Los Angeles si a fost, de asemenea, de nepretuit pentru confirmarea a 17 noi recorduri mondiale.

De-a lungul timpului, OMEGA a adus la aceasta competitie diferite sisteme de masurare a timpului. Fie ca vorbim de camerele de fotografiat ,,Magic Eye' care inregistrau momente incredibile, fie de sisteme care detectau falsa pornire de la start, brandul s-a ridicat intotdeauna la nivelul asteptarilor.

In 2016, la cea de-a 27-a participare la Jocurile Olimpice, OMEGA lanseaza un nou model de ceas in editie limitata, in cinstea Olimpiadei de la Rio.

Ceasul este inspirit de modelul Speedmaster Mark II din 1969 si evoca sentimentele de glorie si triumf simtite in momentele petrecute pe podium.

Editia limitata la doar 2.016 piese are o carcasa de 42.40 mm si un cadran negru cu 3 contoare decorate cu inele din bronz, aur de 18K si argint, un design care aminteste de medaliile cu care sunt recompensati campionii olimpici. Pozitionata pe cristalul safir, scala tahimetrica transparenta este iluminata de dedesubt de un inel din aluminiu umplut cu Super-LumiNova, Speedmaster Mark II fiind primul ceas OMEGA a carui scala tahimentrica este vizibila in intuneric.

Ceasurile OMEGA sunt disponibile in Romania prin Galt Orologerie Elvetiana.

Mai multe din fashion