(P) Nike LunarEpic Flyknit prezinta viitorul alergarii

Cu un design revolutionar ce include un manson de sustinere a gleznei, noul model Nike LunarEpic Flyknit ofera un suport exceptional, miscari fluide si confort imbunatatit.

(P) Nike LunarEpic Flyknit prezinta viitorul alergarii

Conceptia noului model LunarEpic Flyknit a inceput in urma cu 18 luni, plecand de la studierea unei ghete de fotbal revolutionare. Folosind informatiile obtinute de la gheata Nike Magista, care permite piciorului sa functioneze ca un tot unitar impreuna cu glezna pentru accentuarea miscarii naturale si a fluiditatii – designerii Nike au decis sa creeze un pantof de alergare care sa ofere aceleasi senzatii, asigurand in acelasi timp suport, confort si forta.

Constructia pantofului a inceput cu realizarea partii superioare, dintr-o singura bucata cu ajutorul tehnologiei Nike Flyknit, care este extrem de usoara si asigura o buna ventilatie fixand in acelasi timp perfect piciorul. De asemenea au fost adaugate cablurile Nike Flywire si mansonul de fixare a gleznei pentru a elimina miscarile nedorite.

La realizarea structurii talpii designerii au folosit tehnologia dual-injection. Folosind caldura in locul adezivului ei au reusit sa fuzioneze doua tipuri de spuma intr-o singura structura care asigura functionalitatea clasica Lunarlon. Taieturile laser realizate pe partile laterale ale talpii asigura flexibilitate in zonele vizate.

In continuare, talpa realizata fara cauciuc are integrate, in punctele de presiune, profile care sunt taiate cu ajutorul laserului si actioneaza asemeni unor pistoane. Realizate din spuma Lunarlon, fiecare dintre ‘pistoane actioneaza individual si asigura o alergare confortabila. Oferind maxim de tractiune si amortizare ele asigura o tranzitie de neegalat la rulare si o buna propulsive prin returnarea de energie.

Prin combinarea tututor acestor elemente rezulta un pantof care asigura un suport fara precedent, ce se adapteaza miscarii corpului pentru asigurarea unei alergari fluide si a unui confort imbunatatit. Este un pantof versatil, ideal pentru alergarile de anduranta, intervale sau alergari de recuperare.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion