(P) Levi’s® și Justin Timberlake lansează colecția “Fresh Leaves”, cea mai nouă colaborare a toamnei

Levi’s® a anunțat colaborarea la nivel global cu Justin Timberlake, muzician, actor, câștigător a 10 premii Grammy. Colecția "Fresh Leaves" este o reinterpretare a pieselor clasice Levi’s®, inspirate din pasiunea lui Justin pentru muzică.

(P) Levi’s® și Justin Timberlake lansează colecția “Fresh Leaves”, cea mai nouă colaborare a toamnei

Denumirea de Fresh Leaves' derivă din conceptul prin care Timberlake aduce un „fresh spin' pieselor clasice, pregătindu-le pentru noua generație. Justin a colaborat cu echipa de design Levis®, împreună reinventând o parte din piesele iconice ale brandului, oferind un twist pieselor clasice. O mulțime de piese familiare, culori, modele și profiluri au fost reinterpretate pentru un look fresh.

Ca un simbol al auto-exprimării autentice, muzicienii cu o voce originală au purtat dintotdeauna Levis®, asemenea fanilor lor din întreaga lume. Justin întruchipează spiritul autentic Levis® și suntem mândri să avem această colecție în parteneriat cu el,' a declarat Jennifer Sey, Director de Marketing al Levi Strauss & Co.

Hainele sunt la fel de importante în procesul creativ și în reprezentație, ca și muzica în sine. Această colecție Levis® este încercarea mea de a împărtăși cu fanii o parte din experiențele trăite', a declarat Timberlake.

Colecția exclusivă Fresh Leaves a fost creată în urma unor numeroase sesiuni de design și discuții care au au avut loc la Eureka Innovation Lab din San Francisco, Levis® Archives și în showroom-ul din Los Angeles, Haus of Strauss. Rezultatul? O colecție pentru bărbați cu 20 de piese, printre care modele iconice Levis®, reinterpretate.

Toate piesele din această capsulă au o croială de calitate, fiind folosite de asemenea materiale premium.
Colecția oferă detalii moderne cu influențe de stradă și se joacă cu proporțiile, propunând modele supradimensionate și mai lungi decât cele obișnuite. Modelul iconic Levis® Red Tab și semnătura de pe patch-ul din piele ‘Two Horse Pull ambele cu scris negru, vor avea elemente unice de branding, în exclusivitate pentru această colecție. Modelele cheie ce aduc o noutate în portofoliul Levis® sunt 501® Slim Taper – noul membru al familiei 501®, item inspirat de modul în care Justin își poartă perechea de blugi 501®. O altă piesă exemplară este Trucker jacket-ul cu material tip camuflaj, printat cu ajutorul noii tehnologii cu laser Project FLX, lansată recent de Levis®.

Aceasta nu este prima dată când Justin Timberlake și Levis® colaborează. Artistul a fost rugat să personalizeze o geacă Levis® Trucker Jacket cu ocazia aniversării a 50 de ani a acesteia. Parteneriatul a evoluat cu ocazia celebrării turneului de lansare din New York prin crearea a opt piese (geci și cămăși din flanel), iar mai apoi prin outfit-urile personalizate purtate de Justin pe tot parcursul turneului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion