(P) KENZO x H&M – cea mai noua colaborare marca H&M

Inca de anul trecut, ne-am intrebat cu cine va face H&M urmatoarea sa colaborare. Ei bine, astazi am aflat ca cea mai noua colectie capsula H&M va fi realizata cu brandul parizian Kenzo. De-abia asteptam sa o vedem!

(P) KENZO x H&M – cea mai noua colaborare marca H&M

H&M anunta ca toamna aceasta seria colaborarilor sale cu designeri de top la nivel mondial se extinde cu KENZO. Filosofia ludica si vibranta a casei pariziene surprinde energia culturii globale, pentru a aduce la viața un spirit unic si tineresc.

Directorii de creatie Carol Lim si Humberto Leon isi vor aduce amprenta la H&M intr-o colectie pentru femei si barbati, insotita de o linie de accesorii. Colectia KENZO X H&M va fi disponibila incepand din 3 noiembrie 2016 in peste 250 de magazine H&M selectionate din intreaga lume, precum si online.

Suntem nerabdatori sa impartasim tuturor universul colectiei KENZO x H&M, asa cum este el, unul creativ, amuzant si in pas cu tendintele actuale', a declarat Ann-Sofie Johansson, Consultant de Creatie la H&M.

„Prin aceasta noua colaborare cu H&M, vrem sa depasim limitele si sa impartasim spiritul energic al casei KENZO iubitorilor de moda din intreaga lume', au declarat Carol Lim si Humberto Leon, Directori de Creatie la KENZO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din fashion