(P) Întâmpină iarna cu stil

În această perioadă pregătirile de Crăciun sunt în toi, fie că vrei să cumperi cadouri pentru ține, prieteni sau cei dragi. Drumuri peste drumuri, iar vremea de afară nu te ajută deloc. Tu însă, că orice gift hunter profesionist, îți faci planul de ”călătorie” în agitația orașului și alegi rutele cele mai bune.

(P) Întâmpină iarna cu stil

Una dintre cele mai bune soluții pentru acele zile geroase din mijlocul iernii sau diminețile când orașul este complet înghețat este colecția călduroasă și confortabilă ECCO Thermal Comfort.

Fie că ești pe traseul tău zilnic sau explorezi orașul în weekend, trebuie să ai în vedere temperaturile extrem de scăzute de afară. Și nimic nu este mai important sau ne face mai fericiți decât o pereche de ghete care ne țin de cald.

Soluția ideală la această problema este seria ECCO Thermal Comfort, toate modelele propuse de ei având un factor de izolare excepțional.

Când străzile orașului sunt pline de zăpadă și gheață, veți simți avantajele captuselii călduroase și al tălpii inovatoare care împreună creează o izolație de 360 de grade, lăsându-ne să ne bucurăm altfel de iarnă.

Asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm complet la factorul stil, seria ECCO Thermal Comfort oferind și o estetică stylish și modernă, cu detalii din piele premium dezvoltată tot în tabacariile ECCO.

Partea cea mai bună este că gama de produse casual și elegante, disponibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, înseamnă că va puteți bucură amândoi din plin de o iarnă călduroasă, confortabilă și cu stil.

Hai să povestim puțîn și despre variantele de produse și mai ales despre căptușeală! ECCO Thermal Comfort îți propune trei variante diferite. Cea mai călduroasă este pielea, fiind recomandată pentru temperaturi extrem de scăzute, oferind și o estetică elegantă și specială.

Nici tălpile nu au fost neglijate, ECCO Thermal Comfort oferind variante din cauciuc eficiente la capitolul aderență, un aspect extrem de important în ceea ce privește încălțămintea de iarnă! Iar în ceea ce privește stabilitatea piciorului această colecție beneficiază de tehnologia inovatoare ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort care asigura o amortizare perfectă.

Concluzia? Dacă ai nevoie de o pereche de ghete care să fie stylish, călduroase, practice și confortabile pe durata iernii, colecția ECCO Thermal Comfort este varianta perfectă!

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion