(P) H&M anunță colaborarea de referință cu designerul irlandez Simone Rocha

Continuând lunga tradiție de colaborări cu designeri consacrați, H&M anunță cu mândrie o nouă colaborare cu creatoarea de modă stabilită în Londra, Simone Rocha.

Colecția Simone Rocha x H&M va include atât piese vestimentare destinate femeilor, cât și bărbaților și copiilor, aceasta fiind o premieră pentru Rocha, care va crea o garderobă pentru întreaga familie. Fiecare categorie prezintă ținute complete, precum rochii din tul și costume pentru momente speciale, tricotaje, cămăși, trenciuri, tricouri și accesorii, alături de bijuteriile impresionante specifice și încălțămintea cu perle care-i poartă semnătura.

Rocha este primul designer irlandez care va realiza o astfel de colaborare cu H&M. Această colecție, la fel ca toate creațiile sale, îi celebrează moștenirea etnică personală și vasta inspirație care definește estetica brand-ului său, de la tradițiile și meșteșugurile din Hong Kong până la istoria artei.

Colecția Simone Rocha x H&M cuprinde o multitudine de siluete, texturi, forme detaliate și influențe care definesc lumea creatoarei Simone Rocha, oferind o nouă abordare a pieselor care-i poartă semnătura și fiind totodată, un omagiu adus colecțiilor care i-au definit brand-ul. Vom regăsi detalii specifice stilului Tudor, precum flori sălbatice, portrete și fotografii, dar și păpuși și jocuri de poveste. Se disting perlele, modelele florale, nuanțele de roz și roșu, dar și materialele introduse special pentru această colaborare. Rocha a reflectat asupra arhivei brand-ului său, selectând cu atenție piesele preferate din colecțiile anterioare pe care le-a transpus într-un context actual.

Colecția, care va fi lansată în data de 11 martie 2021, celebrează de asemenea un deceniu al brand-ului Simone Rocha – o realizare semnificativă pentru un brand independent bazat în Londra. Stilul său caracteristic este cunoscut atât pentru puterea viziunii sale, cât și pentru consistența regăsită în fiecare piesă vestimentară, permițându-le iubitorilor de modă să îmbine piese din orice sezon. Această colecție este concepută cu aceeași dorință de a crea piese vestimentare pentru a fi iubite, prețuite și purtate din nou și din nou. Este o invitație pentru noi toți în lumea Simone Rocha.

Citește și:
5 piese pe care trebuie să le ai în 2021 în garderobă

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion