(P) Gina Cas a lansat online cea mai noua colectie vestimentara

La un an de la deschiderea showroom-ului si lansarea oficiala a brand-ului GINA CAS, tanarul designer vestimentar face cunoscuta cea de-a cincea colectie: LUDIC. Cele 19 tinute au fost lansate online, pe pagina oficiala de facebook a Ginei Cas.

(P) Gina Cas a lansat online cea mai noua colectie vestimentara

LUDIC este o colectie din neopren , creata pentru sezonul toamna-iarna, care urmareste transpunerea artei in vestimentatie prin abordarea unor directii de creatie diferite de cele conventionale. Aceasta face parte din seria creatiilor vestimentare conceptuale, gandite special pentru scena si lumea artistica, dar si pentru barbati si femei cu un stil propriu bine definit, iesit din tipare, avangardist.

Plecand de la doua dimensiuni diferite ale timpului, colectia aduce in prim-plan inocenta si reveria copilariei din timpul trecut…si proiectia viitorului, prin impredictibilitatea formelor aerodinamice dispuse simetric si asimetric.

Caracterul LUDIC dat de cromatica indrazneata, cat si abordarea futuristica a compozitiei de linii si forme sunt elementele directoare ale colectiei. Aceasta propune rememorarea momentelor din copilarie, evadarea din cotidian, atingerea perfectiunii si plasmuirea viitorului prin ochii copilului sincer, inocent si senin, toate prin trairea in prezent a bucuriei de a purta o haina unica, nonconformista.

Gina Cas (24) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti.

Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: SHAPE', ' Arrrmy', „STAR' si X2'. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk' si „Black' by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion