(P) Gențile Lancaster Paris – o nouă sursă de frumusețe, stil și calitate – acum și în România

Proaspăt lansate pe piața din România de magazinul online Karine, gențile si poșetele din piele naturală LANCASTER PARIS garantează un efect wow prin produsele din noua lor colecție.

(P) Gențile Lancaster Paris – o nouă sursă de frumusețe, stil și calitate – acum și în România

Prin noua colecție de genți și poșete dama din piele naturală, creatorii parizieni și-au propus să aducă acel strop de prospețime și culoare în ton cu venirea primăverii. Astfel, modelele LANCASTER PARIS promit să revitalizeze orice ținută și să se plieze pe orice caracter. Versatilitatea tipurilor de genți combinată cu pasiunea pentru tradiție fac din aceste piese un companion de încredere, care să te pună în valoare în mod complet. În România, brand-ul Karine de accesorii din piele a găsit în îndrăgitul creator de genți din Franța un partener formidabil care împărtășește etosul și misiunea de a readuce stilul și calitatea produselor în prim-plan în țară.

Sezonul acesta, tema principală a colecției se învârte în jurul spiritului de primăvară. De la paleta de culori versatilă și vie la formele noi de genți, accesoriile propuse vor redefini ținutele doamnelor indiferent de ocazie. Creatorii genților povestesc despre inspirația care a stat la baza acestui sezon ca având o notă puternic feminină și personală. Astfel, cei de la LANCASTER PARIS își doresc să se apropie de cele care le vor purta gențile și să le încurajeze să trăiască mai frumos, mai intens, mai liber: „Aceasta este o colecție care ne invită să ne reconectăm cu noi înșine prin depășirea limitelor proprii și prin apropierea noastră de lumea din jur. În special modelele de genți plic din piele naturala si genți mai compacte sunt gândite să sublinieze tema călătoritului improvizat, care ne împinge să ne preocupăm doar de lucrurile esențiale.'

Coco Chanel, creatoarea de modă care a făcut istorie prin originalitate și viziune stilistică, spunea că „pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu diferită'. Iar această diferențiere se produce prin amprenta personală de stil pe care reușim să o comunicăm zi de zi. În acest mix de haine, culori, pantofi și accesorii, gențile pe care le adăugăm garderobei pot fi elementul decisiv pentru întreaga noastră imagine.

Gențile, mai departe de utilitatea lor practică, au ajuns să reprezinte nota de final care dau verdictul asupra întregii ținute. De aceea, achiziționarea genții potrivite ție și felului tău de a fi este un pas atât de important în comunicarea esenței tale. Cu cât te simți mai bine în pielea ta prin îmbrăcămintea și accesoriile alese, cu atât și cei din jur îți vor observa această energie și se vor simți atrași de prezența ta.

Din pasiune pentru stil și calitate

Prin colecții precum cea nou lansată LANCASTER PARIS, cei din echipa Karine își doresc ca în fiecare purtătoare de genți din România să se producă o schimbare pozitivă. De prea multe ori, femeile din țară lasă prețul să le dicteze achizițiile. Iar în astfel de cazuri, compromisurile își fac repede simțită prezența. O geantă prea ieftină sau un fals se traduc ca aparținând cuiva cu un gust îndoielnic, iar calitatea proastă te va face să cumperi genți foarte des din nevoie, nu din plăcere. În același timp, geanta neadecvată, negândită ne poate distruge întreg efortul de a ne crea o ținută potrivită. Echipa Karine și-a dorit să schimbe exact acest fenomen în comportamentul doamnelor și domnișoarelor din România. Prin respectarea clientei, atât la nivel de calitate oferită, de design, cât și financiar, magazinul online Karine își propune să încurajeze femeile din România să nu se mai uite doar la preț când vor să investească în stilul lor, ci să se lase inspirate de culorile, pielea naturală și modelele care li se potrivesc cel mai bine.

De aceea, gențile LANCASTER PARIS servesc celor mai variate gusturi prin aspectul clasic și tineresc pe care îl au.

Un cadou superb de Paște, doar pentru tine

A avea grijă de tine este o prerogativă, în special în aceste zile. Dar pe lângă ritualurile de wellness și momentele de relaxare, trebuie făcut loc și de răsfăț la nivel de garderobă. Astfel, imaginea pe care o afișezi în exterior poate oglindi grija pe care o ai față de tine în mod complet. Sărbătorile de Paște reprezintă momentul perfect de a te reconecta cu tema primăverii și a înnoirii, a prospețimii și a frumuseții. Așadar, nu ezita să cauți modelul care ți se potrivește cel mai bine din colecția primăvară-vară LANCASTER PARIS, pentru a îți pune în evidență întreaga personalitate. Vizitează magazinul online Karine.ro și alege-ți următoarea geantă exclusivă care să te acompanieze în cele mai frumoase momente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion