(P) Descoperă noul concept de magazin Weekend Max Mara și noua colecție de toamnă-iarnă 2018!

Odată cu lansarea noii colecții de toamnă-iarnă 2018, Weekend Max Mara introduce un nou concept de magazin. Presa locală și clientele fidele au celebrat împreună noul concept al magazinului Weekend Max Mara din Băneasa Shopping City.

(P) Descoperă noul concept de magazin Weekend Max Mara și noua colecție de toamnă-iarnă 2018!

Magazinul are o suprafață de 120 mp și dispune de două vitrine mari. Acesta s-a redeschis cu un concept total nou: „A HOME FROM HOME' – o atmosferă cosy, ce te va face să te simți ca acasă, un upgrade stilistic al unui spațiu care dorește să pună în valoare materialele luxoase, culorile puternice și clasicul reinterpretat.

Arhitectura și designul interior al magazinului reflectă inspirație, cu un design simplu și curat, iar vitrinele alături de obiectele decorative fac parte din aceeași poveste stilistică. Mobilierul își trage inspirația din istoria designului italienesc și european – decontextualizate, personalizate și reimaginate sub umbrela unui punct de vedere contemporan, creând astfel o atmosferă unică.

Materialele artizanale sunt naturale și autentice, într-o paletă neutră de culori, în ton cu nuanțele ce predomină în noua colecție de toamnă-iarnă 2018.

Cu această ocazie, Weekend Max Mara prezintă noua colecție Casual Couture – o capsulă specială, compusă din piese inspirate din tendințele și street style-ul de la Fashion Week, 16 ținute gândite special pentru cele ce sunt în căutarea stilului și a feminității, ce pot fi purtate în orice moment al zilei.

Weekend Max Mara este linia de „life-style” a Grupului Max Mara.

Lansată în anul 1984 ca o colecție ideală pentru weekenduri, brandul a evoluat rapid pe parcursul anilor, ajungând la identiatea pe care o cunoaștem astăzi. Weekend Max Mara este acum un brand sofisticat, cu materiale luxoase și o varietate largă de articole vestimentare și accesorii, ce pot fi purtate la orice ocazie.

„Easy-chic fashion with a casual touch'. Conceptul Weekend Max Mara reprezintă o combinație smart între glam și sport, practică, versatilă, plină de culoare și eleganță feminină. Începând cu alegerea măsurilor și a materialelor, lână și bumbacul fiind materialele predominante, și ajungând la cele mai mici detalii, stilul Weekend Max Mara este foarte bine definit. Simbolul brandului, un fluture brodat sau aplicat pe o varietate de articole vestimentare, simbolizează conceptul basic al Weekend Max Mara.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion