(P) Cum au fost inspirate 5 influencer-ițe de look-ul noului parfum semnat YSL, Libre Intense

Cinci dintre cele mai cool influencer-ițe au fost provocate de ELLE România pe Instagram să realizeze look-uri cât mai spectaculoase, pornind de la noul parfum Libre Intense de la YSL. Domnica Mărgescu comentează.

Mi-a făcut plăcere să lansez pe contul de Instagram ELLE România provocarea venită din partea YSL, de a realiza ținute în spiritul YSL Libre Intense, către Sânziana Sooper, Mădălina Merca, Gabriela Atanasov, Sandra Stoicovici și Bianca Giurcanu. Parfumul Libre Intense emană eleganță, dar și putere, feminitate și glamour, dar și o doză de masculinitate. Așadar, cele cinci fete au realizat look-uri în stilul propriu, pornind însă de la noul Libre Intense și de la toate atuurile acestuia. Iată rezultatul!

Sînziana Sooper

Un look de inspirație gotică cu un make-up impecabil și o coafură spectaculoasă o scot pe Sînziana din zona ei de confort, ea fiind în mod normal adepta culorilor puternice și a pastelurilor. Ce îmi place la rochia aleasă de Sînziana este transparența care îi dă un aer atât cât trebuie de sexy, dar și croiala ultra feminină, care mă duce cu gândul la creațiile maestrului Yves.

Mădălina Merca

Jonglează între feminin și masculin, iar tunsoarea perfectă completează acest look puternic, dual, dar și provocator. A reușit, de asemenea, să își scoată ochii în evidență cu eyeliner-ul și fardul de ochi cu particule de glitter din colecția YSL.

Gabriela Atanasov (Sweet Paprika)

Gabriela Atanasov are mereu o doză de umor în postările și ținutele pe care le concepe pentru conturile ei de social media, ceea ce mi se pare o abordare extrem de actuală și de personală. Așadar, interpretarea ei pentru look-ul inspirat de parfumul Libre Intense este „all black”, reinterpretând stilul optzecist, extrem de feminin.

Sandra Stoicovici (LittleStoriesOfMyLife)

Smoking-ul, atât de adorat de Yves Saint Laurent însuși, este alegerea perfectă pentru ceea ce întruchipează parfumul Libre Intense: eleganță, putere, provocare, glamour! Iar celebrul machiaj „smoky eyes”, care a devenit deja un clasic, încât probabil fiecare dintre noi a învățat să și-l facă singură în fața oglinzii, este mai mult decât potrivit în acest context.

Bianca Giurcanu

Bianca ne propune un look hot, hot, hot, care vă va inspira și pe voi pentru orice sezon estival! Rochia ultra sexy și grafică nu impune accesorii, ci doar un machiaj și o coafură „messy”, dar foarte stylish. Și, da, acest look, împreună cu noul parfum Libre Intense, vor întoarce toate privirile către tine!

Foto: Instagram, PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion