(P) Colectia STAR pentru artisti semnata de Gina Cas

Afirmarea tinerilor designeri vestimentari marcheaza si un moment de diversificare a creatiilor din moda romaneasca. Colectiile sunt destinate unui public anume, tinand cont de nevoia de exprimare estetica specifica si inedita, fiind la randul lor sursa de inspiratie vestimentara pentru un public mai larg.

(P) Colectia STAR pentru artisti semnata de Gina Cas

De aici a pornit colectia STAR , semnata de Gina Cas – o colectie dedicata artistilor, care a fost conceputa plecand chiar de la incercarea artistilor de a gasi modalităti inedite de exprimare pentru tinutele de scena, care sa fie utile conceptului creativ al clipurilor si al aparitiilor pe scena.

„Ca produs, am plecat de la faptul ca aceasta colectie trebuie sa propuna tinute de spectacol, gandite special pentru aceste momente, in care toate privirile sunt atintite asupra artistului si care să ofere nu doar o linie noua, ci si o gandire unitara, pentru a fi originala si profesionala în acelasi timp, explica Gina Cas.

„Consider realizarea acestei colecții un moment special din doua motive. Pe de o parte, semnifica incheierea unei etape de studiu: colectia este lucrarea de disertatie din cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti. Pe de alta parte, pentru ca imi place sa ma gandesc la aceasta colectie ca avand o valoare de piata pentru un segment clar de public: vedete, staruri, cei care sunt in lumina reflectoarelor si vor o tinuta de scena care sa-i reprezinte si să-i individualizeze, spune Gina Cas.

STAR, colectia semnata de Gina Cas este o premiera in Romania, cele 12 tinute fiind special create pentru artisti, atat pentru aparitiile pe scena, cat si pentru videoclipuri. Prin noua colectie, Gina Cas propune urmatorul concept creativ : geometria, dispunerea asimetrica, distorsionarea formelor si alaturarea lor in compozitii noi, transpuse in creatii vestimentare. Mergand pe combinatia negru-argintiu si alegand materiale care flateaza liniile si taieturile, colectia STAR propune creatii vestimentare prin interpretarea deconstructivista a formelor volumetrice si dispunerea dinamica a acestora.

Nascuta in 1991, Gina Cas este masterand al Facultatii de Arte Decorative si Design, Sectia Moda, cu specializarea: Strategii de moda si costum. A semnat prezentarile individuale: FunKshion Shape by Gina Cas in club Finnish, colectia „ARRRMY by Gina Cas in Showroom Gina Cas si flashmob-ul „Black by Gina Cas in Centrul Vechi, Bucuresti .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion