(P) Cea de a douasprezecea editie a FIRENZE4EVER – TECHDREAMERS, un eveniment de traditie marca LUISAVIAROMA

Daca te intrebai care este legatura dintre moda si tehnologie si de ce absolut toti cei implicati in acest domeniu sunt, efectiv, dependenti de noile forme de comunicare, trebuie sa stii totul despre evenimentul bianual organizat de LUISAVIAROMA, ajuns la cea de a douasprezecea editie.

FIRENZE4EVER este numele unuia dintre cele mai apreciate evenimente fashion, organizat inca din 2010 de LUISAVIAROMA. Deja devenit o traditie, evenimentul FIRENZE4EVER TECHDREAMERS, desfasurat la Florenta, a adunat cei mai apreciati bloggeri internationali de moda, instagrammeri si trendsetteri.

Nu intamplator, cea de a douasprezecea editie a avut ca tema tehnologia, mai exact maniera in care aceasta stabileste, in permanenta, noi forme de comunicare prin intermediul artei, modei, design-ului sau al muzicii.

Pe 9, 10 si 11 ianuarie 2016, Florenta, un oras clasic prin excelenta, si-a deschis portile pentru a celebra moda si tehnologia, printr-o serie de actiuni extrem de cool. In cadrul FIRENZE4EVER TECHDREAMERS, s-au desfasurat si o serie de workshop-uri creative, cum ar fi cel intitulat Style Lab, in care cei mai influenti bloggeri de moda au realizat o serie de shooting-uri cu piese ale unora dintre cei mai apreciati designeri ai momentului, pe care au avut posibilitatea de a le „exploata” in premiera, inainte ca acestea sa apara in revistele glossy.

Techdreamers a fost numele unui alt eveniment marca FIRENZE4EVER, in care 10 artisti video selectati de platforma de arta Sedition au fost expusi, prin intermediul lucrarilor lor, in vitrinele concept store-ului LUISAVIAROMA.

Evident, totul a culminat cu o super petrecere glamour, gazduita de nume precum Petite Meller, Dragonette, Jasmine Thompson sau NERVO.

Schimbul de idei si interactiunea dintre toti cei invitati, oameni din moda si arta, pasionati de fenomenul social media, transforma aceasta serie de evenimente intr-o adevarata trambulina catre viitor!

Poti vedea AICI detalii despre eveniment dar si un clip realizat cu aceasta ocazie!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion